CTPopescu, despre Dragnea: A fost în spital? Care spital? A fost în România?A ales această formulă tipică dictaturilor comuniste”

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Tudor Popescu a criticat lipsa de comunicare pe tema stării de sănătate a lui Liviu Dragnea, și  că astfel de situații se întâmplă în dictaturi, unde starea de sănătate a conducătorului este ținută secret, amintind de Kim Jong-il și de Gheorghe Gheorghiu-Dej. 

Noi nu avem în acest moment, înțeleg că a fost văzut domnul Dragnea în viu. Deci, nu avem în acest moment niciun fel de date despre ce s-a întâmplat, despre ce a făcut domnul Dragnea în aceste patru zile. Nu știm! A fost în spital? Care spital? A fost în România? Cine și-a asumat asta? Doamna Pintea a spus că este în România, bun, dar n-a spus în ce spital. Nu avem niciun fel de date în legătură cu starea sănătății celui de-al treilea om din stat, președintele partidului de guvernământ și președintele Camerei Deputaților. Într-o țară democratică, astfel de date sunt publice. Analizele președintelui Statelor Unite sunt publice, le poate vedea orice american și așa e firesc în orice țară democratică, un conducător al țării nu are intimitate, cum zice doamna ministru Pintea. Intimitate în sensul să aibă o rezervă, să nu fie cu mai mulți în salon, dar să nu știm nimic oficial de starea de sănătate a domnului Dragnea asta știți unde se practică? E o situație foarte asemănătoare cu cea a tatălui băiatului-rachetă. Băiatul-rachetă din Coreea de Nord avea un tată, îl chema Kim Jong-il. Ce se știa despre el la un moment dat, că nu mai poate să stea pe picioare. Prin urmare, n-a fost la parada militară. În rest, nu s-a știut nimic luni de zile, până când au fost nevoiți să comunice faptul că marele conducător a trecut pe lumea celalaltă”, a spus Cristian Tudor Popescu la digi24.

Acest procedeu pe care îl folosește domnul Dragnea este specific dictaturilor și dictaturilor comuniste. Știm foarte bine, despre Gheorghiu-Dej, până când și-a dat duhul, nu a știut nimeni ce are, cum se simte. A murit! A murit și a venit Nicolae Ceaușescu. Despre Nicolae Ceaușescu în anii 80, când era copt de boli, avea diabet, afecțiuni la prostată, hipertensiune șamd. Nu știa nimeni nimic. Se auzeau zvonuri, dar nu exista niciun fel de buletin oficial în legătură cu starea de sănătate a conducătorului. Domnul Dragnea este conducătorul României și a ales această formulă tipică dictaturilor comuniste”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Având în vedere că nu ni s-a comunicat nimic, de către nimeni, noi putem să credem orice. De pildă că domnul Dragnea nu ar nimic, s-a plimbat pe acolo prin spital, ca să nu se prezinte la audieri la înalta curte, la proces. Putem să spunem lucrul acesta, pentru că nu există niciun fel de versiune oficială”, a spus Cristian Tudor Popescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel