Cristina Chiriac: Îngrijorarea în Diaspora, mult mai mare decât ne-am putea închipui

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Cristina Chiriac
Cristina Chiriac

Cristina Chiriac, o femeie de afaceri, de profesie economist, specializată în finanțe, bănci, burse de valori și asigurări, a spus ce întrebare a primit cel mai des fiind aflată în diaspora.

”Despre importanța sistemului legislativ am tot vorbit. V-am mai spus și despre faptul că în România legile se schimbă atât de des încât ai impresia că te uiți la Busuioc prezentând vremea. Instabilitate, acesta este cuvântul care definește cel mai bine sistemul legislativ. Nu mai folosesc cuvinte mari pentru că nu încap în acest context. Vă spun însă doar atât, îngrijorarea în Diaspora este mult mai mare decât ne-am putea închipui noi.

Sunt de două zile în Germania. Pe lângă faptul că încerc să îmbin plăcutul cu utilul, adică copiii să facă sport iar eu să construiesc o punte cu mediul de afaceri de aici, constat că mai avem cale lungă până când România va ajunge să aibe legi clare, simple , construite pentru a stimula și proteja mediul antreprenorial.

De două zile aud atât de des întrebarea: ce se întâmplă în România, Cristina?... încât nu mă pot detașa de subiectul fierbinte care ne încinge mintea, modificarea Codului Penal!

De ce se modifică atât de des Codul Penal? Ce pot să le răspund în afară de faptul că o majoritate politică decide după bunul plac aceste modificări pentru a proteja o anumită clică!?”, a fost mesajul Cristinei Chiriac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel