Cristian Seidler (USR), despre Viorica Dăncilă: „Neconflictuală dar total IRESPONSABILĂ. Moțiunea de cenzură - act de IGIENĂ“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Deputatul Cristian Seidler (USR) comentează persevernța premierului Viorca Dăncilă de a o susține pe Rovana Plumb pentru funcția de comisar european, deși candidatura sa a fost respinsă de Parlamentul European.

Deputatul Cristian Seidler (USR) a declarat că „neconflictuala“ Viorica Dăncilă, este total iresponsabilă prin perseverarea în susținerea Rovanei Plumb pentru funcția de comisar european. El a precizat că, în acest context, moțiunea de cenzură devine „un act de igienă”.

„Iată o doamnă neconflictuală dar total iresponsabilă. Atât de neconflictuală încât nu înțelege cum se face că nu toți europenii vor să devină prieteni cu prietena dânsei pe care alții prieteni comuni au salvat-o de la urmărirea penală. Și insistă în iresponsabilitatea ei. De vină sunt mereu alții. Mă mir că nu l-a amintit pe Soros“, spune parlamentarul într-o postare recentă pe Facebook.

Cometariul său vine în contextul în care Viorica Dăncilă continuă să o susțină pe Rovana Plumb pentru un portofoliu de comisar european, în ciuda faptului că a fost respinsă de Comisia Juridică din Parlamentul European pentru neconcordanțe în declarațiile de avere.

Ctește și: Viorica Dăncilă, PRIMA REACȚIE după RESPINGEREA Rovanei Plumb: „Are, în continuare, susținerea mea necondiționată!”

„Mi-e jenă ca o asemenea gașcă de impostori au ajuns să ne conducă țara. E ca atunci cand niște adolescenți analfabeți ar avea pretenția ca au absolvit Colegiul Sf. Sava. Și de vină pentru prostia lor ar fi cei din lotul național de olimpici la informatică“, comentează deputatul Cristian Seidler.

Parlamentarul USR este de părere că moțiunea de cenzură este soluția pentru iginizarea Parlamentului: „Moțiunea de cenzură devine un act de igienă. Cine nu o votează, vrea cu tot dinadinsul ca țară să rămână repetentă și să refacă anul. Pardon, anii. Prea mulți ani“.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel