Cristian Diaconescu: Domnului Giuliani i-ar putea răspunde de ce se amestecă în treburile noastre

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Cristian Diaconescu a comentat la Realitatea TV scrisoarea lui Rudolph Giuliani către preşedintele Klaus Iohannis şi către alţi oficiali români, în care cere verificarea protocoalelor PG-SRI.

Diaconescu a spus că preşedinţii celor două Camere i-ar putea răspunde lui Rudolph Giuliani aşa cum au mai făcut-o şi în alte cazuri: de ce se amestecă în treburile noastre?

"Autorităţile de la Bucureşti au mai primit semnale din SUA, răspunzându-le preşedinţii celor două Camere: de ce să se amestece în treburile noastre?

Ştim noi mai bine cum facem, mai ales că am cumpărat armament din SUA. Mă aştept, ca pe o identitate de raţiune, să-i răspundă la fel şi domnului Giuliani. Rămâne o singură concluzie în legătură cu aceste documente, cu protocoalele: nicio persoană care se consideră vătămată de aceste protocoale nu s-a adresat instanţei competente. Nu a cerut anularea actului. Adică, mai clar, dincolo de invocarea publică, deocamdata nicio instanţă judecătorească n-a dat nicio decizie defintivă care să poate fi folosită. De acest subiect, al amnistiei şi graţierilor, se ocupă fie Parlamentul, fie Guvernul", a spus Cristian Diaconescu la Realitatea TV.

 

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal şi fost primar al New York, a transmis o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis şi altor oficiali români în care cere verificarea protocoalelor PG-SRI şi stoparea presiunile asupra judecătorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel