Cristian Bușoi: La întâlnirea cu președintele Iohannis nu s-a discutat despre PNL București

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Liberalul Cristian Bușoi scrie pe pagina sa de Facebook că la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis de zilele trecute nu s-a discutat despre PNL București.

"Informațiile, pe surse, legate de discuția între președintele Iohannis și lideri ai PNL, privind PNL București, sunt false și fac rău PNL București.

Am primit foarte multe întrebări din partea colegilor din Birourile politice de sector sau chiar simpli membri. Membrii PNL București sunt îngrijorați și supărați din cauza acestor informații, în condițiile în care, prin munca acestor oameni, PNL București și-a atins țintele stabilite pentru intrarea în campanie, iar acum toată lumea este implicată în activități de precampanie.

Aceste informații sunt complet false. Nu s-a purtat nicio discuție care să vizeze organizația PNL București.

Cei care răspândesc asemenea informații nu doar că-și bat joc de munca membrilor organizației, dar afectează scorul pentru alegeri, pentru că aceste informații negative se reflectă direct asupra votanților.

Atacurile la adresa PNL București continuă de câteva luni și este o greșeală enormă că, și pe ultima sută de metri înaintea campaniei electorale, există încercări de denigrare a organizației PNL București.

Îi asigur pe toți membrii și pe simpatizanții PNL București că organizația este mobilizată pentru a obține cel mai bun scor posibil la alegerile europarlamentare.

PNL București susține cu toată convingerea demersul președintelui Klaus Iohannis de a organiza referendumul privind Justiția", scrie Bușoi pe Facebook.

Presa a scris că președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit la o vilă de protocol cu mai mulți liberali pentru a discuta strategia pentru referendum. Pe surse a apărut și informația că în cadrul întâlnirii s-ar fi discutat și despre situația de la PNL București, filială condusă de Cristian Bușoi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel