Crime Caracal. Protest la Chişinău în semn de solidaritate cu victimele de la Caracal

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
pexels.com
pexels.com

Mai multe persoane au participat duminică la manifestaţii în faţa Ambasadei române de la Chişinău, în semn de solidaritate cu protestele care au avut loc în România în urma cazului fetelor dispărute la Caracal, relatează site-ul agenţiei Unimedia.

Manifestanţii au ţinut un moment de reculegere pentru Alexandra, adolescenta de 15 ani care a fost dată dispărută şi care ar fi fost ucisă în Caracal.

Aceştia au participat cu flori şi lumânări. Organizatorii evenimentului susţin că îşi doresc să prevină asemenea tragedii, informează Radio Chişinău.

Alexandra este dispărută de miercuri, iar joi a reuşit să sune de trei ori la 112, unde a anunţat că a fost sechestrată şi violată. Poliţiştii au ajuns după 19 ore la locaţia suspectului, acuzând STS că a dat date greşite privind localizarea şi că nu au avut mandat să intre. Pe de altă parte, într-un raport al procurorului de caz se arată că mandatul a fost dat la 3.00 noaptea, dar poliţiştii au acţionat la 6.00 dimineaţa pentru că nu era echipă la muncă, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel