Crime Caracal. Primele declarații ale AVOCATULUI lui Gheorghe Dincă: „Apelul a fost făcut de pe telefonul lui”

Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Avocatul lui Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat de crimele din Caracal, a făcut astăzi primele declarații. 

„El pledează pentru nevinovăție. Spune că nu cunoaște cele două peroane despre care este acuzat că le lipsește de libertate. (...)

Dânsul nu vrea să dea detalii cu privire la apeluri. Din punctul său de vedere, acele apeluri nu au fost date din locuința sa. Din punctul meu de vedere a fost explicit. Există probe concrete, dar sunt insuficiente pentru a fi considerată vinovată și condamnată.

Dânsul nu recunoaște, nu recunoaște persoanele. Din punctul dânsului de vedere nu sunt oase de natură umană. Dânsul susține că în zilele respective a fost plecat la piața în timpul dimineții și apoi a revenit la domiciliu unde a lucrat pe o activitate de tinichigerie. Spune că bijuteriile găsite sunt niște fake-uri.

A descris toată această perioadă cu activitățile pe care le-a desfășurat, dar nu a menționat nimic de natură penală. Nu a menționat martori. Apelul a fost făcut de pe telefonul lui. Nu recunoaște asta și nu a dat explicații. Despre hainele găsite spune că erau ale familiei”, a spus avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy