Crime Caracal. Gheorghe Dincă a MĂRTURISIT ce a făcut cu TRUPUL Luizei

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Presupusul criminal din Caracal, Gheorghe Dincă, a făcut astăzi noi mărturisiri în legătură cu cele două fete Alexandra și Luiza pe care se presupune că le-ar fi ucis.

Potrivit Antena 3, Dincă le-ar fi spus anchetatorilor că trupul Luizei l-ar fi aruncat în Dunăre. Ieri, presupusul criminal a spus că trupul Alexandrei a fost aruncat în râul Olt.

Procurorul şef adjunct DIICOT, Georgiana Hosu a declarat, duminică seara, că a fost extinse cercetările în cazul lui Gheorghe Dincă, pentru omor calificat, după ce, într-un butoi, prin cernere, au fost găsite oase calcinate şi dinţi de natură umană, dar şi bijuterii pe care mama Alexandrei le-a recunoscut ca fiind ale fiicei sale. Probe au fost găsite şi în maşina lui Dincă, acestea recunoscându-şi, de altfel, fapta. Hosu a spus că fata a fost ucisă în jurul orei 12, când a fost prinsă cu telefonul în mână.

Procurorul şef adjunct DIICOT a mai spus că, duminică seara, Institutul Naţional de Criminalistică al Poliţiei Române a transmis raportul privind expertiza genetică judiciară parţială din care reiese că „la locul faptei au fost identificate atât profilul genetic al victimei cât şi al inculpatului".

„În cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut că a ucis victima la data de 25 iulie 2019 în jurul orei 12:00 la domiciliul său şi ulterior i-a incinerat corpul", a mai spus Hosu.

Referitor la Luiza, procurorul a spus că sunt indicii că Dincă a procedat la fel.

„Urmează să ofere detalii în cadrul audierilor reluate de colegii mei la ora 20.00", a mai spus procurorul.

Întrebată dacă sunt indicii că ar fi şi alte victime, Hosu a spus că „în acest moment, nu".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel