Crimă șocantă în Italia. Sonia, ucisă de fostul iubit chiar în faţa actualului partener: „A tras-o de gât şi a băgat cuțitul de 20 ori în ea”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: colaj capturi quotidiano.net
Sursa foto: colaj capturi quotidiano.net

Sonia Di Maggio, în vârstă de 29 de ani, a fost înjunghiată de 20 de ori de fostul iubit chiar în faţa actualului partener,  în oraşul Minervino di Lecce, regiunea Puglia, Italia.

Francesco Damiano, cel care era actualul iubit al Soniei, susține că se îndrepta cu femeia de mână spre supermarket atunci când fostul partener Salvatore Carfora, în vârstă de 39 de ani, „a tras-o de gât şi a început să o înjunghie”.

„Sonia m-a protejat, a încercat să-l facă să-și dea seama că nu am nimic de-a face cu asta, că este o problemă între ei doi. Am țipat după ajutor, am încercat să-l opresc, dar nu am putut face nimic”, a mai spus Francesco.

„Sunteți viermi, amândoi, nu meritați să trăiți”, le-ar fi spus presupusul criminal.

Polițiștii au găsit-o pe femeie într-o baltă de sânge, lipsită de viață.

 

Arma crimei nu a fost încă găsită

 

Presupusul criminal a fost reținut după 12 ore. El a recunoscut că a comis crima.

„Am încercat să cer ajutor, dar nu era nimeni acolo, atunci am ţipat şi cineva a venit. Dar fugise şi ea era la pământ”, a mai spus Francesco Damiano.

Se pare că în timpul relaţiei de cinci ani, fostul iubit nu îi permitea tinerei să muncească, ca să nu cunoască şi alţi bărbaţi. În toţi aceşti ani, femeia a fost şi agresată fizic.

Arma crimei nu a fost încă găsită, anunță huffingtonpost.it. Potrivit unor surse de anchetă, bărbatul a fost eliberat recent din închisoare, unde a ajuns să înjunghie un însoțitor de parcare abuziv în timpul unei dispute.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel