Crimă ORIBILĂ în Italia: Adolescentă, înjunghiată şi abandonată într-un tufiş la câteva sute de metri de casă

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto: corriere.it
Foto: corriere.it

Caz șocant în Italia, acolo unde o adolescentă în vârstă de 15 ani a fost găsită moartă la marginea unei păduri din Monteveglio, Bologna.

Presa din Italia scrie despre cazul Chiarei Gualzetti, tânăra de 15 ani care a dispărut de acasă duminică. Luni după-amiază, copila a fost găsită moartă la marginea unei păduri din Monteveglio (Bologna) la mai puțin de un kilometru de casă.

Trupul fetei a fost găsit într-o zonă aglomerată

 

Trupul neînsuflețit a fost găsit într-un tufiș, pe vârful unui deal din parcul regional Abația din Monteveglio. În mod tragic, Chiara se afla la câteva sute de metri de casa ei, unde tatăl ei Vincenzo și mama Giusi o așteptau cu sufletul la gură de mai bine de 24 de ore.

Potrivit publicației Corriere Della Sera, tânăra plecase de acasă duminică, la 9 dimineața, și de atunci nimeni nu mai știa nimic de ea. La începutul după-amiezii, părinții au sunat la carabinieri și a fost declanșată o amplă operațiune de căutare la care au participat pompieri, voluntari și polițiști cu câini de urmă.

Nu se știe cât timp a zăcut fata acolo unde a fost găsită, mai ales că zona respectivă este plină de oameni, mai ales în weekend. Trupul a fost găsit la marginea unei păduri. Avea răni înjunghiate în gât și piept și multe vânătăi, ca și cum fata de 15 ani ar fi fost bătută.

Când Chiara a dispărut duminică, polițiștii au aflat că un prieten al său se afla printre ultimele persoane cu care s-a întâlnit adolescenta. Luat la întrebări, băiatul ar fi încercat să se disculpe, însă seara târziu, într-un final, a mărturisit fapta. Băiatul a fost arestat și este cercetat pentru crimă.

Cazul a fost preluat de procurori, care încearcă să afle dacă au mai fost și alte persoane implicate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel