Crimă înainte de Paște: Un român și-a ucis prietenul de pahar și, după câteva zile, a sunat la 112

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Român arestat după ce a înjunghiat o femeie de aceeași naționalitate. Aceasta se află în stare gravă la spital
Italia. Român arestat după ce a înjunghiat o femeie de aceeași naționalitate. Aceasta se află în stare gravă la spital

Un bărbat din Sibiu și-a ucis partenerul de pahar și, după câteva zile, a sunat la 112. Polițiștii și procurorii l-au reținut. În fața dovezilor, criminalul și-a recunoscut fapta. Individul a fost, mați, arestat preventiv.

Agresorul a sunat la 112 în cursul zilei de luni pentru a reclama că și-ar fi găsit prietenul decedat în casă, în municipiul Sibiu. Surse din anchetă au declarat pentru MEDIAFAX că cel mai probabil crima s-a petrecut vineri, în 22 aprilie. Când a sunat luni la 112, agresorul a spus că a venit în vizită la prietenul lui, pe care l-a lăsat acasă și a plecat la pescuit, iar când s-a întors l-a găsit mort.

Cercetările polițiștilor și procurorilor criminaliști arată însă că lucrurile au stat altfel, iar în fața dovezilor, bărbatul a recunoscut omorul. 

 

Inculpatul a luat un cuțit și a tăiat victima de mai multe ori în zona gâtului și a feței

 

„Din cercetările efectuate s-a reţinut că în perioada 20-22 aprilie 2022, însă cel mai probabil în data de 22 aprilie 2022, victima (bărbat în vârstă de 53 de ani, născut şi domiciliat în judeţul Sibiu) s-a deplasat la domiciliul inculpatului din municipiul Sibiu (bărbat în vârstă de 61 de ani, născut şi domiciliat în judeţul Sibiu), unde cei doi au consumat împreună băuturi alcoolice. Între aceștia a apărut un conflict spontan, inculpatul declarând că a fost împins de către victimă, apoi a luat un cuțit de pe masă și a tăiat victima de mai multe ori în zona gâtului și a feței, decesul victimei intervenind la scurt timp”, a transmis marți prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veștemean.

Prin ordonanţa procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu din data de 25.04.2022, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspect pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Urmare a probatoriului administrat, prin ordonanţa din data de 25.04.2022 procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea suspectului, pe o durată de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de omor.    Prin ordonanţa procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu  din data de 26.04.2022 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, urmând a se solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 zile.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu a dispus, marți, arestarea preventivă a agresorului pentru o perioadă de 30 zile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel