Crimă Dâmbovița. Trecutul ÎNTUNECAT al olandezului. Ar fi venit premeditat la „VÂNĂTOARE”, în România

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Olandezul considerat principalul suspect în cazul copilei de 11 ani din Dâmboviţa ar fi venit premeditat la “vânătoare”, în România.

Astfel s-ar explica faptul că în cele 4 zile petrecute aici a parcurs 700 de kilometri. Individul ar fi fost surprins în toate judeţele limitrofe Bucureştiului în timp ce conducea suspect de încet, de parcă ar fi urmărit ceva sau pe cineva, spun surse apropiate anchetei. În continuare, autorităţile încearcă să îi refacă pas cu pas, toate mişcările.

Cu o zi înainte de tragedie, au fost surprinse imagini în zona în care cetăţeanul olandez a închiriat un apartament. Îl vedem în timp ce traversează, se urcă în maşină şi porneşte. La 24 de ore distanţă ar fi ucis-o pe Adriana, copilă de 11 ani din Dâmboviţa.

Sunt doar câteva dintre dovezile video care au intrat şi în posesia poliţiştilor, care încearcă să reconstruiască, traseul olandezului, scrie Știrile PRO TV. Vor să ştie pe unde a fost, ce a făcut, dacă s-a întâlnit cu cineva.

 

Suspectul olandez a fost în România de cel puţin 4 ori

 

Pe lângă camerele de supraveghere unde a fost deja localizat, anchetatorii solicită informaţii din locurile unde s-ar fi putut caza, consultă bazele de date pentru a vedea dacă şi-a folosit pe undeva buletinul, dacă a fost legitimat.

Un lucru este cert. Suspectul olandez a fost în România de cel puţin 4 ori. În Arad, Sibiu şi ultima dată în Bucuresti- de pe 19 până pe 21 septembrie.

În cele patru zile petrecute în România, la ultima lui venire, cetăţeanul olandez ar fi parcurs nu mai puţin de 700 de kilometri. Sunt 175 de kilometri pe zi, suficient cât să pleci dintr-o localitate în alta, nu să te învârti în zona capitalei. Ceea ce, de altfel, pare să se confirme. Suspectul a fost surprins În toate judeţele din apropierea bucureştiului, în sate din ialomiţa, dâmboviţa, prahova, de exemplu.

 

Suspect modul în care conducea

 

Iar cei care au urmărit imaginile au descris ca fiind suspect modul în care conducea. Prea încet, parcă pentru a putea urmări cu atenţie ceva

Joi ar trebui să fie gata rezultatul testelor pentru probele biologice prelevate din maşină pe care suspectul a folosit-o, din aparatamentul închiriat şi din locul unde a fost identificat cadavrul bietei fete.

Iar miercuri s-a finalizat şi percheziţia locuinţei lui Johannes Visscher din Beers, sudul Olandei. Ce au găsit investigatorii, după ce i-au răscolit casa, este deocamdată ţinut secret.

Le vor pune la dispoziţie procurorilor români şi cazierul bărbatului, despre care se ştie în acest moment că a avut la activ agresiuni sexuale, fapte de violenţă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul s-a sinucis, într-un accident rutier, în timp ce era urmărit, de autorităţile din ţara sa. Anchetatorii romani le-au solicitat acest lucru. Poliţiştii olandezi îl filau de la distanţă aşa că nu au putut interveni.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel