Crimă Dâmbovița. Dezvăluiri TERIFIANTE ale mamei Adrianei: „Mi-a DESFIGURAT copilaşul. Nu pot să îl văd la faţă!"

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură România TV
Sursa foto: captură România TV

Familia Adrianei, fetiţa din Dâmboviţa ucisă cu sânge rece de cetăţeanul olandez, este sfâşiată de durere. Mama copilei îşi strigă neputinţa şi cere să se facă dreptate. Femeia este convinsă că Johannes Visscher nu s-a sinucis, aşa cum susţin autorităţile.

Mama Adrianei povesteşte prin ce clipe cumplite trece întreaga familie după decesul fiicei sale.

„E ceva strigător la cer, mi-a omorât copilaşul, nu pot să îi văd faţa, nu cred că are nici ochi, nici obraz, nimic, nimic. Nu mai am putere! Frăţiorul ei mai mic crede că doarme, că doarme, mâine se scoală şi se joacă cu el. Mi-a nenorocit copilaşul, mi-a desfigurat copilaşul, nu pot să îl înmormântez, nu pot să îl văd la faţă, ce a făcut copilaşului meu? Era nevinovată, venea de la scoala. Ne-a omorat copilaşul, ne-a lăsat nenorociţi pentru toată viaţa!", spune mama la România TV.

Citește și Adriana, fetița de 11 ani care ar fi fost UCISĂ de cetățeanul olandez în Dâmbovița, va fi CONDUSĂ pe ULTIMUL DRUM

Femeia roagă autorităţile din România să îşi facă datoria şi să ancheteze cu seriozitate cazul morţii fiicei sale.

„Rog toată poliţia, toata România, să se facă dreptate petru copil. Să nu se muşamalizeze cum se spune că s-a omorât. Odată a spus că s-a aruncat de pe bloc, odată că l-a călcat trenul. Acum ca a intrat într-un TIR, nu e adevărat nimic, nimic! Absolut nimic! Rog toată lumea care este poliţie, cei mai mari oameni să se facă dreptate. O fetiţa care i-a luat zilele, este pe ea numai tăieturi, mâini, picioare”, a adăugat mama Adrianei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel