Cozmin Guşă, DEZVĂLUIRI ȘOC despre Alina Mungiu Pippidi

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Pippidi
Pippidi

Cozmin Gușă a declarat la Realitatea TV că o analizează pe Alina Mungiu Pippidi și relația ei cu Liviu Dragnea.

"Eu o tot analizez pe Alina Mungiu Pippidi pentru că merită, având în vedere trecutul său, merită să fie analizată şi nu spun vorbe mari, dar ca să ne şi distrăm că totuşi este o după-amiază de vară, bine, ne distrăm amar, în România s-a produs fenomenul Piteşti, în urma experimentului Piteşti. A fost cel mai groaznic experiment de torţionare psiho-sociologică, asupra unui număr de vectori. Comuniştii de sorginte stalinistă, în închisoarea din Piteşti, i-au torturat practic şi oamenii au fost obligaţi să îşi schimbe părerile.

Întrebarea ar fi: ce e cu doamna? Pentru că astăzi, Alina Mungiu Pippidi a devenit, în ultimele luni, cel mai consistent şi important aliat al lui Liviu Dragnea şi al lui PSDragnea. Nimeni nu mai poate să conteste această alianţă publică asumată prin discurs, între Alina Mungiu Pippidi şi ceea ce înseamnă guvernarea lui Dragnea.

Eu nu am ascuns niciodată discuţiile mele cu şefii de servicii secrete, atât pre '89, cât şi post '89. Am făcut-o din dorinţa de a mă informa, de a afla cum stau treburile. M-am bucurat fie de interesul lor, fie de simpatia lor şi am reuşit să aflu lucruri. Au fost diverse episoade, în care cel puţin pe doi dintre ei, şi ţin minte aceste episoade, i-am chestionat despre Alina Mungiu Pippidi şi răspunsul a fost cam aşa: „Nu e aşa cum pare”, lăsând să se înţeleagă, cu un zâmbet maliţios, că ar exista nişte relaţii cu diverse servicii secrete, care ar face-o să joace într-un film.

Altcineva care îl deserveşte pe Dragnea a putut să acţioneze asupra dânsei. Este o treabă tristă, dar merită lămurită pentru că sănătatea dezbaterii publice, care se mai practică în puţine locuri, dar sigur la Realitatea TV, stă şi în discuţia fără perdea a unui asemea caz complex", a declarat Guşă la realitatea tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel