Cozmin Guşă dă din casa Realităţii TV: "Rareş îmi este dator! A făcut o greşeală de începător"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Declaraţii surprinzătoare din partea lui Cozmin Guşă despre Rareş Bogdan, la luni de zile de când acesta a părăsit scaunul de moderator şi a intrat în politică. Guşă susţine că fostul jurnalist îi este dator, dat fiind faptul că nu ar fi reuşit să aducă procente PNL-ului la alegeri, dacă nu ar fi fost prezentator Realitatea TV şi că ar fi fost mai bine să candideze din partea partidului Realitatea.

Cozmin Guşă a vorbit despre eventualitatea în care Klaus Iohannis ar accepta o funcţie la Bruxelles, iar PNL ar fi nevoit să vină cu alt nume pentru candidatul la prezidenţiale.

"Rareş nu mai are şanse ca şi candidat la prezidenţiale din partea PNL pentru că nu a reuşit să îi convingă, din păcate, l-am avertizat despre asta înainte de a pleca în politică, nu a reuşit să îi convingă pe cei din PNL nici că est un coleg bun, nici că este vreun lider, deocamdată", a declarat Cozmin Guşă, în emisiunea lui Denise Rifai.

 

Guşă: "Rareş îmi este dator!"

 

Acţionarul Realitatea TV a spus apoi că Rareş Bogdan îi este dator, procentele aduse PNL-ului în campanie fiind de fapt aduse de la brandul Realitatea care l-a consacrat.

"Potenţial are, dar el a căzut pradă firii sale, de a fi "one man show", exact ca pe acest scaun de la televiziune, pe care i l-am dat cu generozitate eu şi unde era într-adevăr one man show, apropo de datorii. Că mai sunt unii care îmi reproşează că aş fi dator să îl asist în continuare pe Rareş cu sfaturi, că sunt consultant politic, poate cel mai bun.

Rares îmi este dator, ca şi alţii pe care i-am lansat în carieră sau pe care i-am ajutat, Robert Turcescu, mă rog, nu am să fac lista lungă, că nu e frumos", a mai spus consultantul politic, la "Legile Puterii".

 

Guşă: "Rareş trebuia să candideze din partea partidului Realitatea"

 

Cozmin Guşă susţine că ar fi preferat ca Rareş Bogdan să candideze pe listele PNL din partea partidului Realitatea.

"Eu nu am fost bucuros că Rareş a plecat pe lista PNL şi l-am şi avertizat despre ce i se va întâmpla. Şi ce i s-a întâmplat putea să nu i se întâmple dacă mergea pe lista PNL reprezentând partidul Realitatea, care de fapt a dat acele voturi PNL-ului. Pe stradă, când mergea Rareş Bogdan în campanie nu se striga "Rareş Bogdan PNL", ci "Rareş Bogdan Realitatea". Alea sunt punctele. Să nu mai minţim poporul cu televizorul. Încrederea pe care Realitatea a dobândit-o, pe care Rareş, de la pupitrul Realitatea a dobândit-o, a dat acele voturi. Dacă Rareş mergea din partea Antenei 3, nu ar fi adus niciun procent. Sau din partea altei televiziuni, pentru că asta este încrederea populaţiei", a mai spus Comzin Guşă.

 

Guşă, despre intervenţia lui Rareş la Antena 3: "O greşeală de începător"

 

Acesta a abordat şi intervenţia lui Rareş Bogdan la Antena 3, şi susţine că proaspătul membru PNL ar fi trebuit să le ceară în primul rând celor de la postul concurent nişte scuze pentru injuriile aduse Realităţii TV înainte să accepte invitaţia.

"Rareş a greşit. (...) O greşeală de începător politic. O să treacă peste genul ăsta de greşeli, se va vaccina, se va tăbăci, va învăţa politică".

Guşă susţine că în spatele deciziei lui Rareş Bogdan de a intra în PNL a stat dotinţa de a-l ajuta pe preşedintele Klaus Iohannis.

"Ceva s-a întâmplat. Dedicaţia lui Rareş Bogdan pentur un Klaus Werner Iohannis, aflat la ananghie. Probabil că asta a fost în spatele demersului său de a nu accepta să candideze pe listele Realitatea. Dacă mergea din partea partidului Realitatea, ar fi fost scutit de aceste umilinţe pe care le resimte în interiorul unui partid, al cărui mecanism nu îl cunoaşte", a mai spus Cozmin Guşă, la "Legile Puterii".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel