Cozma, DEZVĂLUIRI despre Dragnea: „Nu va mai fi boss. Nu poate să se impună în fața băieților aflați la Rahova”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
sursa: România TV
sursa: România TV

După o perioadă de 21 de zile de carantină, Liviu Dragnea va rămâne, probabil, tot la Penitenciarul Rahova, pentru a-și ispăși pedeapsa de trei ani și șase luni. 

La Penitenciarul Rahova, fostul lider al PSD va avea un regim special, el urmând să stea alături de alte „VIP-uri" încarcerate aici.

„La pușcărie, Liviu Dragnea va fi protejat. Va avea un regim special, el urmând să stea alături de alți «mahări», separat de restul condamnaților", a dezvăluit, pentru Libertatea, Miron Cozma, care a fost și el încarcerat în această închisoare.

Acesta a continuat: „Acolo, Dragnea nu va mai fi boss. Păi doar dacă te uiți la fața lui și îți dai seama că nu poate să se impună în fața «băieților» aflați la Rahova. Norocul lui Dragnea e că va sta departe de ei. Din ce am înțeles, îl va băga în camera cu Sorin Ovidiu Vîntu, nu cu Radu Mazăre".

În ceea ce privește „regimul special" care-l așteaptă pe Liviu Dragnea la Rahova, Miron Cozma a spus: „Va avea timp să scrie cărți și nu va interacționa aproape deloc cu «simpli» pușcăriași. Inclusiv scoaterea lui la aer se va face separat de restul condamnaților. Se poate destinde la un fotbal-tenis, deși nu-l prea văd să știe cu «bășica»".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel