COVID 19 la SCM Râmnicu Vâlcea

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
pandemie_covid19
pandemie_covid19

Echipa de handbal SCM Râmnicu Vâlcea se confruntă cu primele cazuri de jucătoare infestate cu COVID.

Jucătoarele echipei SCM Râmnicu Vâlcea, Kristina Liscevic şi Mireya Gonzalez Alvarez, dar şi antrenorul secund Gorna Kurtes au fost depistaţi pozitiv la COVID-19, informează site-ul oficial al clubului, potrivit agerpres.

"Vă aducem la cunoştinţă faptul că în urmă analizelor regulate efectuate sportivelor şi staff-ului tehnic au fost depistaţi pozitiv la Sars-Cov-2 Kristina Liscevic, Mireya Gonzalez Alvarez, dar şi antrenorul secund Goran Kurtes. Menţionăm faptul că sportivele depistate pozitiv au repetat astăzi testul, la o unitate de recoltări diferită, acreditată. În cursul zilei de mâine (n.r. - vineri) vom primi rezultatele acestora", se arată în comunicatul citat.

Gruparea vâlceană precizează că starea de sănătate a celor trei este una bună, dar, indiferent de rezultatul celui de-al doilea test, jucătoarele nu vor fi folosite în partida cu Odense Handbold din Liga Campionilor.

"Exceptând cele trei persoane depistate pozitiv, întreg lotul de sportive şi staff au rezultate negative, astfel antrenamentul din această seară s-a desfăşurat în condiţii normale. Mai mult, persoanele depistate pozitiv au o stare bună de sănătate, nu prezintă motive de îngrijorare. Indiferent de rezultatul celui de al doilea test, jucătoarele depistate pozitiv nu vor juca în meciul de sâmbătă cu Odense Handbold", se mai arată în documentul citat.

SCM Râmnicu Vâlcea va întâlni sâmbătă, de la ora 17:00, pe teren propriu, echipa daneză HC Odense, într-o partidă din cadrul etapei a 2-a a Grupei B a Ligii Campionilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel