Costin Mărculescu a murit. Unicul său fiu, aflat în Australia, nu știe că tatăl lui a murit

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Acum 5 ani, Costin Mărculescu afla că este tată și îl prezenta lumii pe pe micuțul Bibi, fiul lui. Băiatul crește în Australia, alături de mama sa, un fost fotomodel care s-a iubit cu regretatul actor român. Băiatul îi va moșteni, probabil, toată averea.

Corpul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu se află la capela Bisericii Sf Gheorghe cel Nou, acolo unde este vegheat de prieteni și de apropiați, și va fi înmormântat sâmbătă, la cimitirul Reînvierea, în cavoul familiei. Actorul lasă în urmă și un moștenitor - un fiu de 10 ani, Bibi, rezultat dintr-o relație pe care acesta a avut-o cu Samira. Povestea dintre cei doi a fost una de scurtă durată, dar foarte pasională, iar când tânăra a rămas însărcinată, a ales să plece în Australia, la părinții săi, acolo unde a născut și a și crescut copilul până la vârsta de 5 ani.

În 2015, Samira revenea în țară și îl anunța pe regretatul actor că este tată. Lucru dovedit de testele ADN cerute de Mărculescu.  Pe atunci, actorul făcea turul televiziunilor și se mândrea nevoie mare cu faptul că este tătic, mărturisind că intenționează să îi ofere băiatului tot ceea ce are nevoie și să se implice în creșterea lui. Numai că lucrurile nu s-au întâmplat așa. Puștiul și mama lui au plecat din nou în Australia iar Costin nu și-a mai văzut fiul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel