Coronavirus. Sora unui medic, apel pentru viață: „Vor muri din cauza egoismului și prostiei celor care numai de bici învață“

Sora unui medic din spitalul din Suceava, unde peste 50 de cadre medicale au fost infectate cu COVID-19, descrie situația infernală prin care trec medicii în aceste momente.

În lupta inegală cu noul coronavirus, dar mai ales cu cei care nu înțeleg că trebuie să rămânem în casă pentru o perioadă, o tânără din Suceava, sora unui cadru medical din spitalul unde 50 de cadre medicale au fost infectate cu COVID-19, a publicat un mesaj cutremurător. Ea spune că sora ei, unul dintre medicii rămași să își îngrijească chiar colegii infectați, descrie situația din spital ca „Satana e ceva de pe altă lume”.

„Când Corona devine atât de reală încât te sufocă și te doare literal fiecare bucățică de corp de teama celui iubit ție.
Situația din Suceava este strigătoare la cer. 70 de cadre medicale infectate.

Medici expuși fără niciun fel de echipament de protecție virusului ucigător care este, descris simplu, de sora mea, MEDIC ONCOLOG, singura rămasă alături de un alt medic oncolog și un medic ATI sa aibă în grijă toată secția de infecțioase din Suceava, plină de pacienți bolnavi de corona, ca ”Satana e ceva de pe altă lume”.

Îmi tremură fiecare cm de corp și îmi doresc ca și ultimul idiot care încă mai are senzația că asta e doar o răceală, să înțeleagă că e un virus teribil și că oamenii ca SORA MEA au ales meseria asta să renunțe la intimitate, la viață personală, la timp liber, la nopți, la vacanțe, dar nu LA VIAȚĂ!!!!!

STAȚI ACASĂ!!!!! ÎNTELEGEȚI NU ESTE O GLUMĂ!

Orice medic din țara asta care va muri, va muri din cauza egoismului și prostiei absolute care definește poporul ăsta care numai de bici învață.

În vremuri de război nu ne batem joc de singurii care luptă. Îi protejăm. Oricum, Oricât. Cu orice preț.

Când sora ta, pe care ai purtat-o în brațe de la 1 săptămână îți spune, ”oricum sunt infectată, nu știu ce va fi” ai vrea să ai puterea sa proiectezi durerea asta în sufletele tuturor celor care se plimbă sfidător și se uită în scârbă la tine cel care porți mănuși la cumpărături sau le spui tuturor să stea DRACU ACASĂ!!!!!

NU vă bateți joc de cei care nu pot alege!“, Scrie Simona S. pe pagina sa de Facebook.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy