Coronavirus. Enel donează 100.000 euro către Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș”

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Enel România, prin companiile sale de furnizare şi distribuţie a energiei electrice, va dona suma de 100.000 de euro pentru a sprijini activitatea Institutului Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" în lupta împotriva COVID-19.

"Enel România s-a alăturat eforturilor echipelor medicale în susţinerea luptei împotriva COVID-19 şi în sprijinul vindecării pacienţilor infectaţi. Astfel, Enel România, prin companiile sale de furnizare şi distribuţie a energiei electrice, donează 100.000 de euro pentru a sprijini activitatea Institutului Naţional de Boli Infecţioase - prof. Dr. Matei Balş.

Donaţia se va face asociaţiei "Societatea de Boli Infecţioase şi HIV/SIDA", care luptă umăr la umăr alături de Institutul Naţional de Boli Infecţioase - Prof. Dr. Matei Balş împotriva COVID-19.

Suma va fi folosită pentru echipamentele medicale necesare prevenirii şi controlului răspândirii virusului, precum şi pentru asigurarea mijloacelor medicale necesare tratării cât mai multor persoane", precizează compania, într-un comunicat de presă transmis astăzi AGERPRES.

 

Oficialii Enel România: la ora actuală, toate activităţile care implică contactul direct cu publicul au fost suspendate, oferind clienţilor canale alternative de comunicare

 

De asemenea, compania a activat regimul de muncă inteligentă (telemuncă) pe termen lung pentru toate activităţile angajaţilor pentru care acest regim poate fi aplicat, cu excepţia activităţilor esenţiale care nu suportă amânare şi care sunt necesare pentru a garanta continuitatea serviciului şi securitatea sistemului electric naţional.

În plus, Enel România anunţă că a pregătit un plan de continuitate, pentru a asigura siguranţa în furnizarea de energie electrică în zonele care ar putea fi declarate "zone roşii" de către autorităţi.

 

Enel România, unul dintre cei mai mari investitori în domeniul energetic

 

Grupul Enel activează în peste 30 de ţări din lume, având o capacitate instalată netă de producţie de energie de circa 90 GW şi distribuie electricitate printr-o reţea de peste 2,2 milioane de kilometri, are circa 73 de milioane de clienţi casnici şi companii în toată lumea.

Enel România este unul dintre cei mai mari investitori privaţi în domeniul energetic, cu operaţiuni în sectorul distribuţiei şi furnizării de electricitate, dar şi al producţiei de energie electrică din surse regenerabile, prezent pe piaţa din România din anul 2005. Compania are, în România, aproximativ 3.100 de angajaţi şi oferă servicii unui număr de 3 milioane de clienţi.

Companiile E-Distribuţie operează reţele cu o lungime totală de aproximativ 128.000 de kilometri în trei zone importante ale ţării: Muntenia Sud (inclusiv Bucureşti), Banat şi Dobrogea, acoperind o treime din piaţa locală de distribuţie, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel