Copilul unei românce, arestat într-o gară din Germania: A fost pus la pământ de polițiști

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Copilul unei românce a fost arestat în gara principală din Hanovra, Germania.

Conform informațiilor oferite de Poliție, adolescentul român, în vârstă de 14 ani, ținea în mână un obiect care semăna cu un pistol, în mâna dreaptă. Forțele civile atente din cadrul poliției federale au observat acest lucru și au intervenit imediat. Au cerut cu voce tare ca tânărul să-și lase arma jos. Forțele l-au pus la pământ și au efectuat arestarea în așa-zisa poziție de alertă de securitate cu armele îndreptate spre el.

Ulterior, s-a dovedit că pistolul ținut de adolescentul român era de fapt o armă falsă. Tânărul de 14 ani a fost dus la secția de poliție, întrucât nu avea asupra lui niciun act de identitate. Mama româncă și-a preluat apoi fiul în jurul orei 22.00 la adresa de domiciliu din Hanovra.

În acest context, Poliția Federală îi avertizează pe tineri în special să nu se arate în public cu așa-numitele „arme de jucărie” sau chiar să amenințe alte persoane. Rezultatul este o intervenție consistentă și robustă a poliției, pentru că arma ar putea fi una „adevărată”.

 

„Sunt în vacanță”. Român, arestat în Germania după ce polițiștii au descins în camera lui de hotel. Ce au găsit

 

Un român, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat în Gara Centrală Düsseldorf, landul Renania de Nord - Westfalia din Germania.

Potrivit primelor informații oferite de oamenii legii, o columbiană, în vârstă de 29 de ani, şi-a lăsat bagajele nesupravegheate pentru a comanda o băutură. Chiar în acel moment, românul i-a furat femeii gențile și conținutul acestora. Când tânăra de 29 de ani a observat pierderea, ea a informat poliția federală. Polițiștii detașați au început să-l caute pe suspect.

Din cercetări a reieșit că bărbatul a fugit în direcția orașului. O altă patrulă a reușit să oprească și să verifice suspectul în fața unui hotel de pe Ellerstrasse. O primă percheziție la fața locului nu a găsit niciun obiect furat, iar românul a declarat că se află în Germania în vacanță, stă la hotel și are obiecte de valoare în cameră.

După consultarea procurorului responsabil, camera de hotel a fost percheziţionată de către ofiţerii dislocaţi. Au fost găsite patru parfumuri proaspăt ambalate și aparatul de epilare furat femeii cu ceva timp înainte. Nu au fost găsite alte obiecte aparținând femeii. După instrucțiuni legale, tânărul de 31 de ani a fost arestat și dus la audieri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel