Copil român de 12 ani, dispărut de la domiciliu: Poliția face apel la populație

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Copil român de 12 ani, dispărut de la domiciliu: Poliția face apel la populație
Copil român de 12 ani, dispărut de la domiciliu: Poliția face apel la populație

Este alertă în Mehedinți, după ce un copil de 12 ani a dispărut din comuna Greci. 

Mama băiatului a sunat la Poliție și a anunțat că fiul său ar fi plecat în jurul orei 7 dimineața de acasă, cu o bicicletă de culoare roșie și un rucsac în care avea mai multe haine, într-o direcție necunoscută, fără a-și anunța părinții. 

Minorul are 1,50 metri înălțime, 50 de kg, păr negru și ochi căprui.

Neoficial, Digi24 a aflat că băiatul ar mai fi plecat de acasă și săptămâna trecută, când a fost găsit la bunici. Oricine poate da detalii despre copilul dispărut în Mehedinți este rugat să sune la 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

200 de copii care au cerut azil în Marea Britanie sunt dați dispăruți

 

Partidele de opoziție și apărătorii copiilor au acuzat marți guvernul britanic că pune în pericol tinerii vulnerabili, după ce autoritățile au declarat că zeci de copii care au sosit în Marea Britanie ca solicitanți de azil au dispărut.

Ministrul imigrației, Robert Jenrick, a declarat în fața parlamentarilor că peste 200 de copii și adolescenți sub 18 ani au dispărut din locuințele aprobate de guvern. El a spus că majoritatea erau adolescenți din Albania.

Peter Kyle, deputat al Partidului Laburist, a declarat că 76 de copii au dispărut dintr-un hotel din Brighton, oraș de pe coasta de sud a litoralului, unul dintre cele câteva din țară unde sunt cazați temporar copii neînsoțiți.

Ziarul Observer a citat în această săptămână surse din domeniul protecției copilului și un informator neidentificat care lucrează pentru un contractor guvernamental, care au declarat că zeci de tineri au fost răpiți de pe stradă în fața unui hotel din Brighton și urcați în mașini.

"Adevărul inconfortabil pentru noi este că, dacă un singur copil care ar fi rudă cu unul dintre noi din această sală ar dispărea, lumea s-ar opri", a declarat Kyle în Camera Comunelor. "Dar în comunitatea pe care o reprezint un copil a dispărut, apoi cinci au dispărut, apoi o duzină au dispărut, apoi 50 au dispărut și în prezent, astăzi, 76 sunt dispăruți și nu se întâmplă nimic."

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel