Copil român de 1 an jumătate, mort după ce tractorul condus de tatăl lui s-a răsturnat

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Tragedie într-un sat din Gorj, unde un copil de un an și jumătate a murit dupa ce tractorul condus de tatăl lui s-a răsturnat. Lângă el, în cabină, se afla și fratele de opt ani, care a fost rănit.

Vehiculul s-a dus în gol mai bine de 10 metri, după ce s-ar fi rupt o roată. Polițiștii spun că tractorul nu era înmatriculat, iar barbatul nu avea permis pentru a-l conduce. 

Nenorocirea s-a întâmplat în satul Valea Motrului, din comună Văgiulești. Pe o porţiune de drum drept, tractorul a ieşit în decor în mod inexplicabil şi a căzut într-o râpă de peste 10 metri.

Bărbatul a scăpat cu răni uşoare şi a reuşit să îşi scoată copiii din tractor. I-a trimis pe amândoi cu o maşină înspre ambulanțele care veneau să îi preia. Din păcate, însă, mezinul familiei nu a mai putut fi salvat.

„Din păcate pentru copilul în vârstă de aproximativ un an şi jumătate, în ciuda eforturilor depuse de echipajul SMURD şi de medicii spitalului Motru, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva”, a declarat Florin Chisim, purtător de cuvânt al ISU Gorj.

 

Tractoristul nu avea permis

 

Nenorociea s-a întâmplat la doar câteva sute de metri de casa bărbatului.

Tractoristul nu avea permis pentru a conduce tractorul, care nu era nici măcar înmatriculat. În plus, remorca era improvizată, după cum arată primele date din anchetă.

„În cauză s a întocmit doar penal. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei de autovehicul”, a precizat Victor Tuhașu, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Bărbatul nu consumase alcool înainte de a porni la drum cu tractorul. El a rămas internat în spital împreună cu fiul său.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel