Copil lovit pe trecerea de pietoni de mașina de Poliție, la Bacău

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Petrecere de logodnă a doi copii minori, oprită de poliţiştii din Buzău
Petrecere de logodnă a doi copii minori, oprită de poliţiştii din Buzău

Un adolescent care a traversat în fugă o trecere de pietoni din orașul Bacău, a fost lovit de o mașină de Poliție. Victima a fost transportată la spital.

Accidentul a avut loc joi în zona gării din orașul Bacău. Potrivit IPJ, o autospecială de poliție, condusă de un bărbat de 41 de ani, a acroșat un pieton, de 16 ani, din comuna Racova, care a traversat strada în fugă.

Pietonul a fost rănit ușor, dar a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În timpul investigațiilor a avut pierderi ușoare de memorie, așa că medicii au solicitat realizarea unei verificări cu un computer tomograf.

În funcție de rezultatul investigației, medicul neurochirurg va decide dacă victima va rămâne internată.

Atât pietonul cât și șoferul au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Îm urmă cu exact o lună, pe 17 ianuarie, un alt copil, de 5 ani, a fost lovit de mașina Poliției, în orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu.

Încă un copil, de 5 ani, lovit de mașina Poliției

 

Poliția a anunțat că cel mic era „nesupravegheat, a ieșit în fugă din curte și s-a lovit de autovehicul aflat în mișcare”. Din fericirea, acesta nu ar fi pățit nimic.

Incidentul a avut loc în timp ce un polițist din Poliția orașului Bolintin Vale, aflat în serviciu, mergea cu mașina de serviciu pe strada Palanca, din orașul Bolintin Vale, un copil de 5 ani „nesupravegheat a ieșit în fugă din curtea casei și s-a lovit de autovehicul aflat în mișcare”, transmite IPJ Giurgiu.

În urma evenimentului rutier, cel mic nu a fost rănit, însă, preventiv, a fost solicitat un echipaj de ambulanță la fața locului.

„La fața locului s-a deplasat o echipă operativă în vederea efectuării de verificări cu privire la aspectele semnalate, urmând ca la finalizare materialul să fie înaintat unitătii de parchet. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițistul care conducea autospeciala este încadrat în M.A.I. din anul 2012, este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, posedă permis de conducere din anul 2007 și desfășura activități pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis de Judecătoria Bolintin Vale”, informează sursa citată, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel