Copii aflaţi în plasament, pentru prima dată în tabără cu sprijinul românilor din diaspora

Olga Marin / 17 aug 2018, 12:50 Salveaza PDF Comentarii
Al treilea sex Europa
Al treilea sex Europa

40 de copii au plecat în tabără la munte, cu sprijinul Grupului Sufletişti în UK şi Europa.

Un număr de 40 de copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 16 ani, aflaţi în plasament în trei case de tip familial din judeţul Giurgiu au plecat vineri pentru prima dată în tabără la munte, cu sprijinul Grupului Sufletişti în UK şi Europa, potrivit purtătorului de cuvânt a DGASPC.

'Deşi lucrează departe de ţara natală, mulţi români cu suflet nu uită de semenii lor şi în fiecare an vin cu surprize frumoase pentru copii. Aşa cum au mai făcut în ultimii ani, români plecaţi peste hotare au revenit alături de copiii de la DGASPC Giurgiu şi anul acesta. Membrii Grupului Sufletişti în UK şi Europa au ales ca destinaţie pentru copii localitatea Zărneşti şi sperăm ca această tabără la munte să le aducă bucurie', a declarat Stelian Daniel Iordache, iniţiator al Grupului Sufletişti în UK şi Europa.

Cei 40 de copii se află în plasament la Complexul de Servicii Sociale, la casele de tip familial Daniela, Teodora, Constantin, precum şi la asistenţi maternali profesionişti.

Toate cheltuielile legate de organizarea taberei, cu excepţia transportului, sunt asigurate de Grupul Sufletişti în UK şi Europa.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.29