CONTRE DURE la Antena 3. Palestina, MOTIV de scandal și ironii: „Spuneți că este o țară?”; „Nu vă speriați? Poate că ar trebui!”

Președintele Organizației Oamenilor de Afaceri PNL, Hilde Brandl, a intrat în contradictoriu cu invitații de la Antena 3. De asemenea, aceasta a precizat că PNL ar putea face din nou o plângere penală pe numele Vioricăi Dăncilă. 

Mihai Gâdea: „Doamna Brandl, spuneați mai devreme când întreba Mircea (n.r. - Mircea Badea) să vedem dacă face domnul Orban o plângere că ar fi bine să facă, nu?”

Hilde Brandl: „Este o chestiune de siguranță aici. Referitor la Israel eu sunt un mare fan al țării. Știu ce a îndurat ca țară, dar în acest moment cred că ne raportăm la politica externă și trebuie să avem un consens”. 

Mugur Ciuvică: „Dacă nu ajunge la consens, ajunge la pușcărie”. 

Hilde Brandl: „În primul rând demonstrează că nu știe ce înseamnă diplomație pentru că ne duce într-o zonă de maximă nesiguranță ca țară”. 

(...)

Mugur Ciuvică: „Nu există țara Palestina. De cine să ne speriem? De regiunea aia de acolo?”

Mihai Gâdea: „Palestina nu e o țară”

Hilde Brandl: „Nu? Nu vă speriați de țara Palestina sau de palestinieni? Poate că ar trebui! Eu cred că este foarte periculos, noi, ca țară, să intrăm în conflict.

Mihai Gâdea: „Doamna Brandl, dumneavostră spuneți că Palestina e o țară?”

Hilde Brandl: „Nu are legătură și nu trebuie să insinuați un statut.”

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy