Consultări Cotroceni. PMP, după discuțiile cu Iohannis: „Am cerut vot de două zile în Diaspora. La Guvern, o OUG criminală”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Preşedintele Klaus Iohannis s-a consultat astăzi la Palatul Cotroceni, pentru stabilirea „direcţiilor de acţiune necesare punerii în aplicare a referendumului naţional din 26 mai”, cu reprezentanţii PMP.

Din delegația PMP face parte preşedintele partidului, Eugen Tomac, Marius Paşcan – preşedinte executiv, Petru Movilă – vicepreşedinte, Ioana Constantin – secretar general adjunct, Robert Turcescu – vicelider grup deputaţi PMP.

„L-am informat pe președinte că PMP cere vot în două zile pentru Diaspora, de sâmbătă dimineață, până duminică seară. Am și depus un proiect de lege în acest sens. PSD-ALDE nu a învățat nimic din votul din 26 mai, am văzut asta la votul pe Tăriceanu.

La Guvern se pregătește o OUG criminală, un nou furt din banul public: instituirea de pensii speciale pentru aleșii locali. La referendumul de revizuire a Constituției ar trebui întrebat poporul dacă e de acord cu pensii speciale pentru politicieni.

Opoziția ar trebui să vină cu un nume de premier, un nume pentru portofoliul Justiției, nominalizări pentru Externe, Educație, Sănătate. Un asemenea mesaj se impune să vină acum din parttea Opoziției. Aceste teme au fost abordate în cadrul consultărilor.

Noi vom vota moțiunea de cenzură. Avem nevoie de o majoritate clară și de o alternativă credibilă. Doar așa poate reuși moțiunea”, a declarat Tomac după consultări. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel