Consilierul prefectului judeţului Brăila, confirmat cu COVID-19

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Consilierul prefectului judeţului Brăila, Vasile Cortez, a fost confirmat, vineri, cu COVID-19, el fiind internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă.

 

Prefectul Cătălin Boboc a declarat, referitor la această situaţie, că el nu se află în izolare, deoarece nu a fost contact direct cu Vasile Cortez. "Nu stau fără mască cu oamenii. Nu sunt contact direct pe definiţie, dar voi sta rezervat până luni", a precizat Cătălin Boboc.

El a spus că mai mulţi angajaţi ai instituţiei au fost trimişi acasă, urmând ca ancheta epidemiologică să stabilească ce măsuri se impun. "Am trimis oamenii acasă şi DSP le va comunica măsurile celor care vor rezulta din anchetă. Ceilalţi vor continua normal activitatea. Pentru că tot este weekend, facem dezinfecţie în toată Prefectura", a declarat Cătălin Boboc.

Vasile Cortez a fost testat după ce, în urmă cu câteva zile, s-a simţit rău, iar vineri i-a venit rezultatul pozitiv pentru COVID-19.

Potrivit prefectului, starea de sănătate a consilierului său este una bună, neprezentând complicaţii în urma infectării cu noul tip de coronavirus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel