Consiliera lui Liviu Dragnea, jefuită de fosta menajeră de bijuterii de peste 300.000 de euro

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O fostă consilieră a lui Liviu Dragnea susține că a fost jefuită de menajera sa, care i-ar fi luat bijuterii în valoare de peste 300.000 de euro. Mai mult, ea spune că bijuteriile au ajuns la o casă de amanet, care îi refuză returnarea bunurilor. Polițiștii au deschis și un doar penal.

Scandalul a pornit după furtul reclamat de o femeie din București, fostă consilieră a lui Liviu Dragnea. Aceasta susține că fosta sa menajeră i-ar fi furat bijuterii din casă, din orașul Voluntari, în valoare de peste 300.000 de euro. Fosta menajeră le-ar fi amanetat ulterior, potrivit Realitatea PLUS.

Femeia a anunțat Poliția după ce a aflat locul unde au fost amanetate bijuteriile și a mers acolo cu oamenii legii. Potrivit femeii, proprietarul casei de amanet ar refuza să îi înapoieze bijuteriile, vândute pentru o sumă mult sub cât valorau în realitate, mai susține aceasta, relatează Realitatea PLUS.

Consiliera lui Liviu Dragnea, jefuită de fosta menajeră de bijuterii de peste 300.000 de euro

 

Chiar dacă au fost și polițiștii de față, victima spune că proprietarul casei de amanet nu vrea să îi dea niciuna dintre cele 20-30 de bijuterii care ar fi fost furate de fosta menajeră din casa ei. Iar proprietarul amanetului i-ar fi dat femeii care a adus bijuteriile o sumă mult sub valoarea reală a acestora.

În acest caz, a fost deschisă o anchetă de către Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov, unde a făcut plângere femeia.

„Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, a anunțat poliția, potrivit adevarul.ro.

Prejudiciul total în acest caz este de 350.000 de euro, potrivit declarațiilor femeii păgubite, care a adăugat că pentru ea unele dintre bijuteriile ce i-au fost furate au „și o valoare sentimentală”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel