Consilier PSD: „Stimați diasporeni, nu suntem slugile voastre! Votul de 3 zile nu vă dă dreptul de a vă bate joc de România MEA!“

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Nicoleta Bercaru, consilier județean din partea PSD la Constanța, transmite un mesaj plin de indignare la adresa românilor din diaspora care sunt ținuți în carantina obligatorie după ce revin în România.

„Simt că mor de indignare! Il ascult pe viceprimarul Bucureștiului, Aurelian Badulescu, care spune că izolații și carantinații din București, românii care au dat buzna în țară în clipa în care țările de adopție le-au dat câte un șut în dos cu prima ocazie, acești români își bat joc de locațiile de 4 stele în care sunt cazati PE BANII NOȘTRI, SCUIPĂ ȘI JIGNESC oamenii care au grijă de ei FĂRĂ VREO OBLIGAȚIE și ÎNJURĂ ROMÂNIA PE CARE AU INFECTAT-O PRIN PREZENȚA LOR AICI.

De o lună de zile suntem sub asediu. REGRET, DAR NU POT FI DE ACORD CU AȘA CEVA. STIMAȚI DIASPORENI CARE AȚI DAT BUZNA CREZAND CĂ AICI PUTEȚI FACE CE VI SE NĂZARE, NU SUNTEM SLUGILE VOASTRE ȘI NU AVEM OBLIGAȚIA DE A VA ÎNTREȚINE SAU A VA SUPORTA LIPSA DE EDUCAȚIE. NU SUNTEM BĂTAIA VOASTRĂ DE JOC. STAȚI UNDE STAȚI PE BANII NOȘTRI.

COPIII FĂRĂ CONDIȚII DE ACCES LA INTERNET NU PRIMESC O TABLETĂ DE LA STATUL ROMÂN, CĂ NU-SI PERMITE 600 DE LEI DE COPIL, DAR VA INTRETINE PE VOI CU 400-500 DE LEI PE ZI.

VOTUL DE 3 ZILE NU VĂ DĂ DREPTUL DE A VĂ BATE JOC DE ROMÂNIA MEA.

RESPECTAȚI ȚARA MAMĂ CARE V-A PRIMIT CU BRAȚELE DESCHISE!“, scrie Nicoleta Bercaru pe pagina sa de Facebook.

Aurelian Bădulescu: Sunt plini de tot felul de pretenții nejustificate

 

Ea face referire la declarțiile recente ale lui  Aurelian Bădulescu, viceprimarul PSD al Capitalei, care a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că multe persoane aflate în carantină în centre din București nu respectă izolarea, fac scandal și, mai mult decât atât, distrug spațiile în care sunt cazate.

„Sunt situații la nivelul centrelor de carantină, situații dată de calitatea proastă a persoanelor care vin înapoi în țară după mai mult de 5 și 6 ani sau 5-6 luni, și nu înțeleg să se adapteze la situația în care se află în România. Sunt plini de tot felul de pretenții nejustificate, au  o atitudine care lasă de dorit, mergând până la aceea de a distruge camerele de hotel și având o atitudine necuviincioasă față de cei care le dau masa și îi îngrijesc pe perioada carantinei“, a declarat Aurelian Bădulescu, ieri, la Antena 3.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel