Condamnat pentru violență domestică în ITALIA: Tânăr român, declarație în instanță - „Da, recunosc, sunt un DERBEDEU“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român este acuzat de iubita lui de violență domestică, vătămare corporală și amenințări. Tânărul a afirmat în instanță că este „un derbedeu“ și că totul a pornit după ce fosta lui iubită l-a scuipat.

Un tânăr român de 30 de ani a admis în fața judecătorilor: „Da, recunosc, sunt un derbedeu“. Tânărul aflat în prezent în închisoare la Monza este acuzat de violență sexuală și domestică, vătămare corporală gravă și amenințări la adresa iubitei sale, o italiancă de 28 de ani.

Ieri a avut loc un nou termen în procesul în care românul D.T. este judecat de autoritățile din Mantova, Italia. El a admis parțial acuzațiile care l-au dus la închisoare în ianuarie anul trecut. Audiată de judecători înainte de a depune marturie bărbatul, victima sa a sfârșit prin a minimaliza sau a justifica unele episoade de violență în familie pe care anterior le reclamase. ROmânul este cercetat în dosar pentru că în perioada decembrie 2018 - ianuarie 2019 ar fi obligat o italiancă în vârstă de 28 de ani să locuiască cu el în oraș. Femeia a ajuns la spital cu răni grave după un episod de ceartă cu iubitul român, necesitând 30 de zile de îngrijiri medicale. De fapt, acest incident a și pus poliția din Peninsulă pe urmele sale.

În fața judecătorilor, el a relatat despre evenimentele din ianuarie, când și-a bătut iubita cu pumnii deoarece a surprins-o trimițând SMS-uri unui alt bărbat, chiar în timp ce întrețineau relații sexuale. El a afirmat că a lovit-o pe femeie, întrucât aceasta l-a scuipat atunci când i-a luat telefonul. „Și nu era salivă”, a adăugat el. El a admis în fața magistraților o parte dintre acuzațiile care i se aduc, declarând: „Da, recunosc, sunt un derbedeu“ („Sì, è vero, sono un  mascalzone“), relatează publicația italiană vocedimantova.it

Tânăra italiancă, a recunoscut episodul lovirii și pe cel al scuipatului, dar a afirmat că relațiile sexuale au fost întreținute consensual și nu forțat, disculpându-l practic pe român de acest capăt de acuzație. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel