COMUNITĂŢILE de români din Spania se întrunesc pe 7 aprilie. Vezi anunţul Ambasadei

Andreea Cosma |
Data publicării:

Ambasada României în Spania a organizat o întâlnire a comunităţilor de români în care să se discute despre alegerile europarlamentare. Înscrierile la eveniment se fac până la finalul zilei de 4 aprilie.

"Asociaţiile, parohiile şi românii care activează în domeniile cultural, administrativ, educaţional sau de altă natură din Spania sunt invitaţi la o întâlnire a comunităţii, axată pe exercitarea dreptului de vot la alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai 2019 şi pe implicarea românilor în viața politică a țării gazdă", se arată în anunţul de pe pagina Ambasadei.

Reprezentanţii instituţiei au mai precizat că evenimentul se adresează celor din circumscripţia consulară a Ambasadei, respectiv Comunitatea Madrid, Castilia şi Leon (provinciile Leon, Palencia, Zamora, Valladolid, Soria, Salamanca, Ávila, Segovia), Insulele Canare şi Castilia - La Mancha (provincia Guadalajara).

Pentru a participa la eveniment, trebuie să vă înscrieţi şi să confirmaţi participarea până la încheierea zilei de joi, 4 aprilie.

Formularul de înscriere este disponibil aici: https://forms.gle/iSnWDcYqj69HbE1R6

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel