Complicele lui Dincă aruncă în aer ancheta de la Caracal: Recunoaște că a VIOLAT o fată, DAR NU era LUIZA

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

La patru luni de la arestarea lui Gheorghe Dincă, apare din nou ipoteza mai multor victime. La audieri, complicele său, Ştefan Risipiceanu, a recunoscut că a violat o fată în casa din Caracal, dar spune că aceea nu a fost Luiza. 

Apar noi informaţii şocante despre complicele lui Gheorghe Dincă.  Risipiceanu a recunoscut în faţa anchetatorilor că a violat o fată în casa din Caracal, dar susţine că era alta decât Luiza.  Mai multe urme biologice care aparţin complicelui au fost găsite în camera în care Dincă a sechestrat fetele. Individul acuzat de viol a fost arestat preventiv.

Și avocaţii vorbesc despre o altă victimă.  „Ar putea fi vorba de o altă victimă, în altă zi“, a afirmat Aurel Moldovanu, avocatul familiei Măceşanu.

Se suspectează însă că faptele de care este acuzat Risipiceanu s-ar fi întâmplat înainte de 14 aprilie, ziua în care tânăra de 19 ani a dispărut. Procurorii DIICOT spun însă că au probe clare împotriva lui, după ce au refăcut filmul zilei în care Luiza a fost răpită. 

Aceștia susțin că după ce Gheorghe Dincă intrase pe poartă cu autoturismul în care se afla Luiza Melencu, a fost surprins de bărbatul în vârstă de 46 de ani. Gheorghe Dincă i-ar fi dezvăluit lui Risipiceanu că o adusese pe fată ca să profite de ea, acesta spunându-i că ar vrea și el...

În dormitorul lui Dincă, unde fetele au fost sechestrate, procurorii au găsit mai multe probe biologice care îi aparţin complicelui. Acolo, împreună, se presupune că cei doi au bătut-o şi violat-o pe Luiza Melencu, spun anchetatorii. 

După descinderile din dimineaţa zilei de 26 iulie, Risipiceanu a fost audiat de trei ori de poliţiştii din Caracal. Totuși, nimic nu a indicat că el ar fi putut știi mai multe decât a lăsat să se înțeleagă, deși a apărut de nenumărate ori în emsiuni televizate. Gheorghe Dincă l-a denunţat pe individ pe 6 noiembrie, iar anchetatorii l-au arestat abia astăzi. 

Familia Luizei Melencu crede în continuare că fata este în viață dar că a ajuns pe mâinile traficanţilor. „Eu una nu cred. Mai ales că, după cum îl cunosc eu, ăsta stă numai cu sticla în mână. Dacă ăsta are credibilitate, înseamnă că noi, în faţa anchetatorilor, chiar nu avem“, a afirmat Monica Melencu, mama tinerei. 

Mâine, mama şi bunicul se vor întâlni cu un secretar de stat, la cererea preşedintelui Klaus Iohannis, la Cotroceni, la opt luni de la dispariția Luizei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel