Colet suspect, lăsat în fața unui cabinet stomatologic din Târgu Mureş

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Colet suspect, lăsat în fața unui cabinet stomatologic din Târgu Mures
Colet suspect, lăsat în fața unui cabinet stomatologic din Târgu Mures

O sacoşă a fost lăsată la uşa unui cabinet stomatologic, de o femeie care purta o mască. Gerul femeii a dus la mobilizare generală pe o stradă din Târgu Mureş. Pirotehnişti, pompieri şi poliţişti au avut misiunea să înlăture orice risc.

Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat prezenţa coletului suspect. Imediat, echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii, poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate şi pompieri au intervenit. Trectorii au fost ţinuţi la distanţă.  Coletul a fost scanat şi apoi transportat cu un container special, ca să poată fi analizat în siguranţă.

"A fost ridicată de către poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş. În interiorul acesteia identificându-se o valiză de dimensiuni mai mici", a declarat subinspectorul Emanuela Rugină, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş. 

Din fericire, s-a dovedit că în valiză nu era niciun obiect care să pună în pericol oamenii din zonă. Câţiva martori au spus că plasa ar fi fost lăsată la intrarea în cabinetul stomatologic de o femeie care purta o mască de protecţie, cu jumătate de oră înainte să se dea alarma. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel