Italia. Un român s-a plimbat cu taxiul două ore, apoi i-a spus șoferului că nu are bani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Taximetriștii din Madrid asigură o călătorie gratis de Crăciun pentru persoanele în vârstă
Taximetriștii din Madrid asigură o călătorie gratis de Crăciun pentru persoanele în vârstă

Un taximetrist din Torino a chemat poliția după ce un client, un cetățean român în vârstă de 43 de ani, s-a plimbat dou ore cu mașina, apoi a refuzat să achite cursa.

 

Duminică, după ora 18:30, un taxi parcat în zona Corso Gabetti din Torino a primit o solicitare de la un client, un cetățean român, în vârstă de 43 de ani. Bărbatul trebuie ridicat în zona Sassi pentru a ajunge la un magazin alimentar din Piazza Sofia.

Odată ajuns la adresa indicată, bărbatul de patruzeci și trei de ani i-a cerut șoferului de taxi să îl aștepte. Taximetrul l-a anunțat că are de achitat 25 de euro.

După 45 de minute, clientul s-a întors la mașină și i-a spus taximetristului că trebuie șă ajungă rapid la un prieten prin Cravero. Șoferul de taxi l-a dus la noua adresă, unde clientul i-a cerut șoferului să îl aștepte. De data asta, taximetrul l-a anunțat că are de plătit 86 de euro, sumă datorată pentru serviciul prestat, scrie  torinonews24.it.

După aproximativ 2 ore, bărbatul s-a reîntors la taxi și a anunțat șoferul că trebuie să ajungă acasă. Pe parcurs, românul de 43 de ani i-a cerut șoferului de taxi să-i facă o reducere la suma totală. În zona Stura Lazio, când taximetrul i-a spus că trebuie să achite 112 euro, clientul român a recunoscut că nu are bani. Arunci, șoferul de taxi a oprit mașina și a sunat la poliție. Românul, cu numeroase dosare de poliție, a fost denunțat de polițiștii Borgo Po pentru înșelăciune.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel