Codrin Ștefănescu, despre suspendarea PREȘEDINTELUI: Urmează să analizăm acest document în interiorul COALIȚIEI

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Codrin Ștefănescu a confirmat la RFI că PSD ar urma să analizeze un document prin care se propune suspendarea președintelui Iohannis, pentru trădare și subminarea economiei.

Codrin Ștefănescu a explicat la RFI că documentul pentru suspendarea președintelui Iohannistrebuie asumat și de ALDE.

"Există un document în sensul acesta, așa cum a recunoscut și președintele partidului într-o emisiune de mare audiență. Dar nu este asumat de partid. Adică nu este un document oficial pe care să îl anunțăm noi public. Că dorim să facem lucrul ăsta și că punctele de acolo sunt asumate de PSD și de coaliția PSD-ALDE. Este doar o analiză făcută în mod profesionist de către unii din colegii noștri care au identificat mai multe motive. Urmează să analizăm acest document în interiorul coaliției și pe urmă să anunțăm. Legat de încălcările repetate ale Constituției: nu mai sunt un secret. (...) Știți foarte bine că în această perioadă am ocolit subiectul suspendării domnului Iohannis, chiar și în momente foarte complicate. De exemplu momentul nr 1, când toată presa prezenta probe audio și video despre mizeriile și ticăloșiile făcute de procurorii de la DNA Ploiești. Iohannis vine de undeva din Germania și spune că totul este can-can. (...) Iohannis vine și spune că el are totuși încredere maximă în Kovesi. Adică discrepanța gigantică între ceea ce poporul român afla din toată mass-media simultan și modul în care s-a raportat președintele României. Care trebuia să fie neutru, moderator. (...)

În momentul când ne vom asuma acest document, îmbunătățit sau nu, o să explicăm cum vedem trădarea. Deocamdată documentul nu este asumat. Sunt o grămadă de motive pentru suspendarea lui Iohannis. Nu a fost o miză pentru noi. Există un curent masiv în partid vizavi de suspendarea lui Iohannis. Masiv! Vorbesc de electoratul nostru, despre administrațiile noastre din teritoriu. De șefi de județe care ne spun că la rândul lor sunt bătuți la cap de către primari care la rândul lor sunt presați de simpatizanții noștri. Este un sistem piramidal aici., a declarat Codrin Ștefănescu la RFI

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel