Codrin Ștefănescu: „Stanoevici a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Bogdan Stanoevici a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital, afirmă fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu: „Propaganda asta infectă spune că din cauza virusului ucigaș”.

„A murit Bogdan Stanoevici! Un om minunat și un curajos cum rar mai întâlnești in zilele noastre! Propaganda asta infectă spune că din cauza virusului ucigaș! Fals! Bogdan a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital! A fost bolnav de Covid, dar l-a învins! Ziceți adevărul, nu mințiți! Nu vă bateți joc de un om hotărât, care s-a luptat pentru viața sa până în ultima secund! Dumnezeu să te aibă în pază, Bogdan”, scrie pe Facebook Codrin Ștefănescu.

 

Diana Șoșoacă: „Stanoevici nu a murit de COVID”

 

O poziție similară are și senatorul AUR Diana Șoșoacă.

„Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID. Se vindecase la 2 săptămâni după internare. Bogdan avea afecțiuni de o viață care nu i-au fost tratate. La 62 de ani, arăta ca la 45. M-a rugat să lupt până la capăt și să nu mă las. Aviz amatorilor și criminalilor din sistem! Nu ne puteți omorî pe toți”, afirmă senatorul AUR.

Bogdan Stanoevici, fost ministru pentru românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Globus și candidat la alegerile prezidențiale din 2019, a murit marți.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel