Codrin Ștefănescu, mesaj acid pentru Marcel Ciolacu: Te bâlbâi, te fâstâcești ca o mironosițā și faci declarații infantile

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Facebook Codrin Ștefănescu
Sursa foto: Facebook Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu a răbufnit pe Facebook la adresa actualului șef al PSD.

”Mesaj pentru Marcel! Nu te mai duce la tv sā debitezi toate prostiile! Pe care ți le dau șefii tăi din pădure să le citești! Cā se enerveazā toatā suflarea omeneascā! Te bâlbâi, te fâstâcești ca o mironosițā și faci declarații infantile de care râd și proprii noștri membri de partid! Aia cu românii care vor ieși cu furcile in stradā, e de un penibil total!

Sā presupunem prin absurd cā totuși cā vor ieși. Pe cine sā urmeze, pe tine? Șeful opoziției, cu atitudine de melc, vizibil slujitor credincios al Cotroceniului și fricos până-n măduva oaselor? Nu, Marcel, nu te vor urma! Pentru cā tu și mica gașcā de securici, care ați pus mâna pe partid întâmplător, reprezentați tot ceea ce votanții PSD disprețuiesc mai mult. Prefăcătorie, lașitate și trādare! Îți scriu aceste rânduri și pentru cā am auzit un zvon.

Cicā șefii tāi, în fața cărora te umilești constant, s-au cam plictisit de prestația ta. Te vor înlocuit cu un apropiat amic, chiar mai nasol decât tine! Și-ți pregătesc ceva de-o sā amuțești total. Ceva atât de rușinos, atât de urât, încât, prin tine, vor arunca în aer tot partidul! Îți dau un sfat: du-te urgent la Liviu, cazi în genunchi, cere-ți iertare pentru tot! Poate i se face iarăși milā și te salvează din nou!”, a scris Codrin Ștefănescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel