Codrin Ștefănescu îl atacă pe Florin Iordache: Cum se mai schimbă oamenii și ce ușor trădează tot în ceea ce au crezut

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
codrin_stefanescu_florin_iordache
codrin_stefanescu_florin_iordache

După ce Consiliul Legislativ, condus de Florin Iordache, a dat aviz favorabil proiectului de desființare a Secției Speciale,  Codrin Ștefănescu a postat, în această seară, pe pagina sa de Facebook, un mesaj, în care spune că Florin Iordache s-a schimbat.

 

"Incredibil! Florin Iordache a avizat pozitiv mizeria de proiect al reziștilor privind desființarea Secției de Investigarea a Infracțiunilor din Justiție( SIIJ)! Tocmai Florin Iordache, unul dintre creatorii Secției, unul dintre oponenții Statului Paralel, fostul luptător împotriva abuzurilor și încălcărilor drepturilor cetățenești! Omul pe care l-am apărat public de sute de ori! Pe care l-am susținut ca ministru al justiției, pentru care m-am certat rău cu trădătorul de Grindeanu! Cum se mai schimbă oamenii și ce ușor trădează tot in ceea ce au crezut! Jalnic!", a scris Codrin Ștefănescu.

Consiliul Legislativ, condus de fostul deputat PSD Florin Iordache, promotorul Ordonanței de Urgență 13, a dat aviz favorabil cu observații proiectului privind desființarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din Justiție.

Printre problemele semnalate de Consiliul Legislativ se numără faptul că trebuie să se stabilească modul de preluare a dosarelor aflate pe rolul SIIJ sau cum vor fi redistribuite posturile. „Textul este lipsit de claritate și precizie normativă, întrucât „cauzele aflate în curs de soluţionare Ia nivełul Secţiei” nu pot fi „transmise pe cale administrativă”, așa cum se prevede în proiect. Astfeł, în acord cu normele tranzitorii specifice în aceste situaţii, este necesar ca textul să prevadă în mod expres faptul că respectivele cauze se preiau de către parchetele competente potrivit legii. Este necesară, de aceea, reanalizarea în formularea corespunzătoare a normei”, se arată în avizul Consiliului Legislativ, semnat de Iordache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel