Codrin Ștefănescu, după ce lui Dragnea i s-a respins cererea de eliberare condiționată: „L-au trimis la lenjerii”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Codrin Ștefănescu, după ce lui Dragnea i s-a respins cererea de eliberare condiționată: „L-au trimis la lenjerii”
Codrin Ștefănescu, după ce lui Dragnea i s-a respins cererea de eliberare condiționată: „L-au trimis la lenjerii”

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a avut astăzi o primă reacție după ce magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au respins cererea lui Liviu Dragnea de eliberare condiționată.

„Am vorbit acum cu el (n.r. - Liviu Dragnea) acum și am vorbit și ieri, pentru că am fost în vizită și am crezut că mă duc pentru ultima oară în vizită la penitenciar. Ieri i-am spus că sunt convins că după ce a obținut patru hotărâri judecătorești, inclusiv o hotărâre dată de comisia din penitenciar care e condusă tot de un judecător, privind eliberarea, nu are cum instanța de astăzi să dea altceva decât sa ia act, conform legii. Pentru că patru judecători, între timp, i-au admis faptul că a fost abuzat în închisoare, că i s-a încălcat dreptul la sănătate, dreptul la muncă, i s-au acordat cele 49 de zile de muncă suplimentar, comisia de la penitenciar, condusă tot de un judecător, a admis în unanimitate că el poate fi elibera”, a precizat Ștefănescu.

 

Codrin Ștefănescu: „Dragnea nu este criminal!”

 

Totodată, fostul secretar general al PSD susține că Liviu Dragnea reprezintă un „pericol pentru sistem” și că indiferent ce abuzuri vor fi comise asupra sa, nu îi va „închide gura”.

„Dragnea nu este nici criminal, nici pedofil, nici violator, nici un pericol public pentru societate. Este însă un pericol pentru sistem. Și dacă ei cred că sub forma asta abuivă îi vor închide gura lui Dragnea, vă spun că nu o să i-o închidă.

Acum lucrează la lenjerii. L-au scos ca inginer de la parcul auto al penitenciarului, că așa sunt ordinele de sus, și l-au trimis la lenjerii. După ce l-au ținut aproape 9 luni de zile pe tușă, ba că are COVID, ba că e suspect, ba că e suspect colegul de cameră sau colegul colegului din salon. A fost un șir întreg de abuzuri, inclusiv de abuzuri, inclusiv legate de starea lui de sănătate, pentru că el nu a fost încă dus la medic. Pentru că el trebuia să fie operat la coloană, are probleme foarte serioase de sănătate. Cu toate astea, nu s-a decis nimic astăzi în sensul acesta”, a mai precizat Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel