COD GALBEN  Cod galben pentru toată Slovenia, din cauza temperaturilor scăzute: „Pot afecta sănătatea părții mai vulnerabile a populației“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

"Datorită nopții senine, luni dimineață va fi cel mai frig. Temperaturile se vor situa în principal între -12 și -6, cu unele temperaturi mai scăzute în zonele înghețate", a precizat Agenția Națională de Mediu a Sloveniei (Arso) pe Facebook. 

Din cauza temperaturilor scăzute, Arso a emis o avertizare de cod galben pentru întreaga Slovenie pentru luni dimineață și în dimineața următoare.

Sâmbătă, cerul va fi moderat înnorat în vest și la altitudini mai mari, cu nori joși care vor persista în special în zonele joase din centrul și estul Sloveniei. În regiunea Primorska va fi vânt slab până la moderat. Temperaturile maxime zilnice vor fi cuprinse între 0 și 5 °C, iar în Gorizia și la mare vor ajunge până la 8 °C. Vânturile vor slăbi. 

Luni, se va însenina și în estul Sloveniei. Dimineața va fi posibilă ceață în unele părți ale zonelor joase. Luni dimineață va fi cel mai răcoros, datorită unei nopți senine. Temperaturile se vor situa în principal între -12 și -6, dar ar putea fi mai frig în zonele geroase.

2. -imagine fara descriere- (vreme.jpg)

"Temperaturile scăzute pot afecta sănătatea părții mai vulnerabile a populației. Se recomandă îmbrăcăminte și încălțăminte călduroasă și uscată. Folosiți creme mai uleioase pentru față și părțile expuse ale corpului", avertizează Arso.

Arso a emis o avertizare de cod galben pentru toată Slovenia pentru luni, până la ora 12.00, din cauza temperaturilor scăzute.
De marți va predomina o vreme predominant însorită și uscată. Temperaturile dimineții vor fi cuprinse între -10 și -5 °C, în timp ce maximele din timpul zilei vor fi cuprinse între 0 și 5 °C.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel