Clipe de coșmar într-un avion cu destinația Munchen. Un pasager și-a pierdut viața în timpul zborului

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Au fost momente de coșmar într-un avion care trebuia să aterizeze la Munchen: un cetățean german și-a pierdut viața în fața celorlalți pasageri. 

Incidentul tragic a avut loc pe un zbor al companiei Lufthansa de la Bangkok către München: starea de sănătate a unui pasager de 63 de ani s-a deteriorat rapid la scurt timp după decolarea avionului. În cele din urmă, a murit în fața celorlalți pasageri.

Potrivit unui raport citat de cotidianul elvețian „Blick”, germanul nu se simțea bine nici înainte ca zborul LH773 să decoleze, joi seară.

„Avea transpirații reci, respira mult prea repede și era deja apatic”, a declarat un martor ocular. Însoțitorul bărbatului a explicat inițial că starea ar fi fost cauzată de faptul că au fost nevoiți să fugă pentru a prinde avionul.

Un doctor a efectuat o verificare rapidă înainte de decolare


Un însoțitor de bord și căpitanul s-au deplasat ca să se asigure că starea bărbatului este una bună, înainte de decolare. Pilotul a întrebat apoi prin difuzor dacă există un medic la bord pentru o evaluare rapidă. A răspuns apelului un medic polonez în vârstă de 30 de ani - după o scurtă conversație și o măsurare a pulsului, medicul a spus că bărbatul de 63 de ani este apt pentru zbor.

„Apoi i-au dat puțin ceai de mușețel, dar bărbatul începuse să scuipe deja sânge în punga pe care i-a întins-o soția sa”, a declarat martorul citat de publicația elvețiană.

După ce avionul a decolat, starea bărbatului a început să se deterioreze rapid. A început să piardă tot mai mult sânge pe nas. 

„A fost ceva de groază, toată lumea țipa”, a relatat martorul care stătea în spatele victimei. Germanul a pierdut foarte mult sânge.

În ciuda încercărilor de resuscitare, pasagerul a murit - iar pilotul s-a întors spre Bangkok, de acolo de unde decolase inițial. 

Pasagerii traumatizați care au fost nevoiți să urmărească agonia bărbatului au fost nevoiți să aștepte câteva ore la aeroport înainte de a reveni într-un alt avion care să-i ducă la destinație. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel