Clientă, dată afară dintr-un restaurant pentru că a mâncat prea mult: „Este nedrept! Am plătit!“ / VIDEO

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Clientă, dată afară dintr-un restaurant pentru că a mâncat prea mult - Este nedrept! Am plătit!
Clientă, dată afară dintr-un restaurant pentru că a mâncat prea mult - Este nedrept! Am plătit!

Un TikToker, care creează conținut mâncând cantități incredibile de mâncare, ore în șir în restaurantele tip bufet a fost scoasă dintr-un astfel de local.

Restaurantele tip „bufet” oferă o gamă largă de mâncăruri gata preparate din clienții pot lua ceea ce doresc și de câte ori doresc, apoi se întorc la masă cu farfuria plină.

Desigur, localurile care oferă acest fel de serviciu contează pe un anumit echilibru între cei care mănâncă mult și cei care exagerează, iar acest lucru le permite să mențină în continuare o marjă de profit.

Protagonista poveștii este Madison, o tânără care publică adesea videoclipuri cu aventurile ei incredibile la restaurantele tip bufet. Într-una dintre provocările anterioare, Madison a petrecut 12 ore mâncând la Golden Corral și Pizza Buffet și a ieșit pregătită pentru următoarea aventură. 

 

A plătit în jur de 13 euro și a mâncat patru ore și jumătate

 

Astfel, tânăra a ales restaurantul Hibachi. Videoclipul arată, ca și în celelalte cazuri, fata se îndreaptă spre bufet și își umple farfuria, în timp ce orele trec și mormanul de vase goale crește. La un moment dat se întoarce la masă și vede că toate farfuriile lipsesc, scrie leggo.it.

Așadar, tânăra a cerut o explicație, iar chelnerii i-au spus să plece deoarece a mâncat  prea mult.  Până la urmă Madison a lăsat un bacșiș mare chelnerului care „a dat-o afară” și a arăta urmăritorilor săi bonul fiscal de la restaurant. A plătit în jur de 13 euro și a mâncat  patru ore și jumătate.

Internauții au felicitat-o ​​pe fata pentru politețea de care a dat dovadă, atât lăsând un bacșiș la un serviciu de tip bufet, cât și pentru că nu a făcut scandal, după ce i s-a ordonat să plece.

„Aceste locuri ar trebui să indice că există o limită de timp! Nu se pot supăra pe tine când această limită nu există!”, a scris un urmăritor. 

 

@ugh_madison

They said im “eating too much” at the all you can eat buffet ???? did i have all i can eat?

♬ original sound - Madison

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel