Claudiu Lasoschi explică gestul făcut de Dincă la ieșirea de la DIICOT

Claudiu Lasoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a încercat să explice la Antena 3 gestul făcut de principalul suspect al crimelor din Caracal atunci când a ieșit de la audierile de la sediul DIICOT. Întrebat de jurnaliști dacă le-a omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, Gheorghe Dincă a spus că „totul e în regulă”.

„Probabil se referă la faptul că întreaga fază de urmărire penală s-a desfășurat în condiții normale, au fost respectate drepturile procesuale, drepturile și libertățile fundamentale și o ultimă dovadă poate fi chiar această ultimă declarație pe care a dat-o, nu a fost cu nimic obstrucționat, a dat-o exact în forma în care a dorit dumnealui și cu toate precizările pe care le-a considerat el necesare pentru a se lămuri situația”, a spus avocatul lui Dincă.

Citește și Gheorghe Dincă, semn pentru jurnaliști, la ieșirea de la DIICOT: „Totul este în regulă!" (FOTO)

Lasoschi a mai spus că, potrivit lui Gheorghe Dincă, ultima declarație făcută, în care a spus că nu el a ucis-o pe Luiza Melencu, ar fi cea adevărată.

„El susține că ultima declarație ar fi cea adevărată referitoare la Luiza Melencu. A arătat niște amănunte, doar că sub aspect probatoriu nu s-au putut confirma. Nu spun că ceea ce a spus s-a dovedit a fi o minciună. Spun că nu există probe care să susțină afirmațiile sale cuprinse în declarație. Nu înseamnă că nu ar fi adevărat, ci că nu se confirmă pe bază probatorie. Dar nu e în sarcina lui să-și dovedească nevinovăția, ci în sarcina acuzării să dovedească vinovăția sa”, a precizat avocatul lui Dincă.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.23
YesMy