Cîțu, despre noul guvern de la Chișinău: Vom sprijini toate eforturile Nataliei Gavrilița

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

„Vom sprijini toate eforturile doamnei prim-ministru Natalia Gavrilița și ale Cabinetului său, îndreptate spre aprofundarea reformelor, consolidarea statului de drept și a parcursului european”, transmite premierul Florin Cîțu, după votul de învestitură al guvernului de la Chișinău.

„Mult succes noului Guvern al Republicii Moldova, care a primit, astăzi, votul de învestitură, la Chișinău! Vom sprijini toate eforturile doamnei prim-ministru Natalia Gavrilița și ale Cabinetului său, îndreptate spre aprofundarea reformelor, consolidarea statului de drept și a parcursului european”, transmite Florin Cîțu.

El precizează că Executivul de la București este pregătit să înceapă imediat pe întreaga agendă de cooperare bilaterală.

„Așa cum am arătat în scrisoarea de felicitare pe care tocmai am semnat-o, astăzi, pentru doamna prim-ministru, suntem pregătiți să începem imediat să lucrăm pe întreaga agendă de cooperare bilaterală, în spiritul Parteneriatului Strategic pentru integrarea europeană a Republicii Moldova. Găsiți în Guvernul României și în mine, personal, un partener angajat deplin în demersurile pentru toate aceste direcții”, conchide Cîțu, citat de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel