Cîțu, către liberalii din Tulcea: „Ați salvat România de un spion rus”. Răspunsul lui Teodorovici: „Este prost, dar e prostul nostru”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Florin Cîţu i-a felicitat, sâmbătă, în timpul Conferinţei judeţene a PNL, pe liberalii din Tulcea pentru că nu i-au mai permis unui senator tulcean să reintre în Parlament, scăpând astfel țara de „un spion rus” şi şi-a exprimat încrederea că la următoarele alegeri locale liberalii vor recâştiga unele oraşe şi municipii.

Premierul şi-a început discursul felicitându-l pe preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Ştefan Ilie, pentru activitatea politică desfăşurată până în prezent şi s-a adresat apoi liberalilor din sală.

„Aţi salvat România, aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte mult rău, un senator din Tulcea, şi l-aţi redat sectorului privat. Acolo face rău poate, dar unei singure companii şi va pierde, dar felicitări! Aţi salvat România de un spion rus şi vă felicit pentru asta”, a declarat premierul Florin Cîţu.

 

Cine este „spionul rus” din Tulcea

 

El nu l-a numit pe spionul rus care a reprezentat judeţul Tulcea în Parlamentul României, iar la final, întrebat de presă cine este senatorul respectiv, el a râs şi a spus: „era cu ghilimele”.

„Ştiţi foarte bine... senatorul de Tulcea. Votul tulcenilor a scăpat România de ceea ce putea să facă senatorul de Tulcea în Parlamentul României. (...) Toată lumea ştie cine este. E un senator care nu e senator, dar spera să fie”, a mai spus Florin Cîţu.

În timpul discursului susţinut pe scena Teatrului Jean Bart, şeful Executivului şi-a exprimat încrederea că primarii liberali care au performat vor fi reconfirmaţi în funcţii la următoarele alegeri locale şi a precizat că data de 25 septembrie, când vor avea loc alegerile în PNL, reprezintă "un nou început".

„Contează foarte mult să înţelegem că 25 septembrie nu este un final. Este doar un început, un început pentru PNL, care trece într-o nouă etapă, o etapă unde trebuie să devenim cel mai mare partid din România. Doar aşa putem implementa liberalismul. În acelaşi timp, trebuie să ne recâştigăm electoratul tradiţional, cel care crede că proprietatea privată este sfântă şi că un antreprenor este un erou, acel electorat pe care l-am pierdut pe drum. Şi pentru asta va trebui să ne întoarcem şi să recâştigăm din nou municipiile şi oraşele”, a declarat şeful Executivului, Florin Cîţu.

Printre primăriile pe care doreşte ca PNL să le conducă se numără Craiova, Braşov, Timişoara, Alba-Iulia şi Primăria Generală a Capitalei.

 

Teodorovici: „Nu-i prost nici el, nu sunt proşti nici cei care-l ţin în funcţie”

 

Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finanţe, îl critică pe premierul Florin Cîţu spunând că „nu-i prost nici el, nu sunt proşti nici cei care-l ţin în funcţie. Noi suntem proşti că acceptăm astfel de fantastici”.

„Vorba românului … «este prost dar e prostul nostru» Nu-i prost nici el, nu sunt proşti nici cei care-l ţin în funcţie … NOI suntem proşti că acceptăm astfel de «fantastici» (trebuie modificată definiţia din DEX-ul limbii române)‼️”, a scris Teodorovici pe Facebook, sâmbătă.

Disputele verbale dintre Florin Cîţu şi Eugen Orlando Teodorovici datează de pe vremea când cel din urmă era ministrul Finanţelor. În calitate de senator şi expert în economie şi finanţe, Cîţu a criticat frecvent multe dintre deciziile fostului ministru din guvernul PSD. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel