Cipru. Tânăr român, găsit fără viață pe marginea străzii. Cristian mergea la serviciu când a fost lovit și abandonat: „Dacă s-ar fi oprit să-l ajute...”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Cipru. Tânăr român, găsit fără viață pe marginea străzii. Cristian mergea la serviciu când a fost lovit și abandonat „Dacă s-ar fi oprit să-l ajute...” FOTO: colaj capturi knews.kathimerini.com.cy
Cipru. Tânăr român, găsit fără viață pe marginea străzii. Cristian mergea la serviciu când a fost lovit și abandonat „Dacă s-ar fi oprit să-l ajute...” FOTO: colaj capturi knews.kathimerini.com.cy

Un tânăr muncitor român, în vârstă de 25 de ani, a murit sâmbătă dimineață în urma unui accident în Aglantzia, o suburbie și o municipalitate din Nicosia, Cipru. Șoferul care l-a lovit mortal a fugit de la locul accidentului.

Un tânăr a intrat sâmbătă într-o secție de poliție din Nicosia, după ce autoritățile au anunțat că îl caută pe șoferul unui vehicul de culoare neagră care a lovit mortal un român pe bicicletă. Poliția a declarat că un bărbat de 26 de ani a intrat în sediul poliției rutiere și a pretins că el se afla la volan.

Incidentul a avut loc înainte de zori când cetățeanul român Cristian, care se îndrepta spre muncă la o piață locală de fructe din Aglandjia, a fost lovit și lăsat să moară la fața locului de pe bulevardul RIK. Ulterior, poliția a declarat că îl căuta pe șoferul unui vehicul de culoare neagră despre care se presupune că ar fi fost implicat în accident.

„Ieri după-amiază, șoferul vehiculului care a fugit de la fața locului a intrat în sediul Poliției și, ulterior, a fost reținut în baza unui mandat de arestare”, a declarat poliția duminică.

Româncă din Cipru, găsită moartă și înfășurată într-un cearceaf. Un bărbat de 64 de ani a recunoscut crima

 

Cristian, plâns de familie și prieteni

 

Este de așteptat ca acuzațiile probabile să includă și fuga de la locul accidentului, dar poliția nu a enumerat duminică acuzații specifice și nu a spus dacă tânărul va apărea în instanță pentru arestare preventivă.

Poliția a declarat pentru Knews că crede că are suspectul potrivit, după ce tânărul ar fi făcut o declarație voluntară prin care a recunoscut că era șoferul. Poliția Rutieră din Nicosia investighează împrejurările accidentului, descrise de presa locală drept o „coliziune violentă”, în timp ce rapoarte suplimentare spun că anchetatorii au stabilit că victima rutieră nu purta cască.

Pagina de Facebook a lui Cristian a fost inundată de mesaje și postări de la prieteni, mulți dintre ei au scris dacă șoferul s-ar fi oprit să ajute, poate accidentul nu ar fi fost fatal.

Tânăr român, moarte suspectă în Cipru

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv        

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel