Româncă din Cipru, găsită moartă și înfășurată într-un cearceaf. Un bărbat de 64 de ani a recunoscut crima

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat de 64 de ani suspectat de uciderea unei femei de 55 de ani, de naționalitate română, a fost arestat preventiv pentru opt zile de către Tribunalul districtual din Nicosia, a anunțat joi poliția.

Suspectul, în vârstă de 64 de ani, recunoaște că a ucis cu brutalitate o femeie româncă fără adăpost în Nicosia.

Potrivit poliției, bărbatul în vârstă de 64 de ani a fost dus la tribunal în cursul zilei de joi, unde a fost arestat preventiv, în timp ce continuă investigațiile privind uciderea premeditată a Lilianei Niteanu, în vârstă de 55 de ani, al cărei cadavru a fost găsit marți după-amiază într-o casă abandonată din Nicosia.

Potrivit informațiilor 24News, Bărbatul de 64 de ani, în timpul interogatoriului pentru care a fost nevoie de un translator - deși nu s-a specificat naționalitatea autorului -, le-a spus membrilor Poliției că, în timp ce se afla împreună cu Liliana Niteanu, de 55 de ani, în interiorul casei abandonate, cei doi au consumat alcool și au început să se certe. Apoi, potrivit spuselor sale, bărbatul de 64 de ani a îndreptat un cuțit spre femeia de 55 de ani și a ucis-o.

Româncă din Cipru, găsită moartă și înfășurată într-un cearceaf

 

Victima a fost găsită într-o casă abandonată cu două etaje de pe bulevardul Kennedy din Nicosia, înfășurată într-un cearșaf și cu multiple răni la cap, marți după-amiază.

Cauza morții a fost dezvăluită în urma unei autopsii efectuate miercuri dimineață asupra femeii de către medicul legist Nicolas Charalambous.

În urma autopsiei efectuate asupra decedatei s-a constatat că aceasta a murit în urma unui șoc hemoragic cauzat de răni cu un obiect ascuțit, a declarat miercuri poliția, în timp ce investigațiile continuă, a mai spus Christo Andreou.

Un bărbat de 64 de ani a recunoscut crima

 

Cadavrul a fost găsit acoperit cu un cearșaf la scurt timp după ora 16.00, marți, într-o casă abandonată cu două etaje de pe o stradă secundară de pe bulevardul Kennedy din Nicosia, de către un antreprenor în construcții care a mers acolo pentru a efectua lucrări.

Bărbatul arestat nu este soțul femeii, pe care o cunoștea, a mai spus un purtător de cuvânt al poliției.

Se crede că femeia își găsise adăpost acolo împreună cu soțul ei și o altă persoană - nu cea care se confruntă acum cu acuzații de omor premeditat.

Locul faptei rămâne izolat în timp ce poliția își continuă investigațiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel