Ciprian Ciucu și-a depus candidatura pentru șefia PNL București. Florin Cîțu îl susține

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6 și președintele PNL sector 6, și-a depus astăzi candidatura la șefia PNL București, anunță Florin Cîțu într-o postare pe Facebook.

Cîțu îi adresează lui Ciucu și un bun venit „în echipa câștigătoare”, ceea ce înseamnă că are sprijinul acestuia în competitția pentru șefia PNL.

Ciprian Ciucu a fost consilier general al Municipiului București, ales pe listele PNL, din iunie 2016 până în decembrie 2019, când a demisionat pentru a deveni președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici. Odată cu învestirea în funcția de primar al sectorului 6 a demisionat din această poziție, la 28 octombrie 2020.

"Mi-am depus astăzi candidatura pentru președinția PNL București împreună cu colegii care mă susțin și cu care voi face echipă în următorii patru ani.

Mesajul meu către colegii mei din București este despre unitate. Îi aștept pe toți liberalii din București alături de mine.

Avem mult de muncă, în special în administrația locală. Guvernul va fi receptiv la nevoile noastre, iar pe mine ma interesează in special componenta de reglementare și ca Sectoarele sa fie eligibile, alături de Primăria Capitalei pe fonduri europene, in special PNRR," a scris Ciucu pe contul său de Facebook. 

Rareș Bogdan spune că anunțul candidaturii lui Ciprian Ciucu la șefina PNL întărește tabăra "reformiștilor", adică a celor care vor schimbarea în PNL și se află în aripa Cîțu.

"In câteva zeci de minute un anunț extrem de important pentru jocul de putere din PNL. O decizie care întărește si mai mult tabăra “Reformiștilor”," scria Rareș Bogdan în urmă cu câteva zeci de minute înainte de oficializarea candidaturii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel