Ciolacu e optimist și anunță că PSD are numele viitorului premier: "Un specialist"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi, că social-democraţii sunt pregătiţi să vină, alături de alte forţe din Opoziţie, cu o propunere de premier, "un specialist recunoscut de toată lumea", în situaţia în care moţiunea de cenzură pe care intenţionează să o depună va fi adoptată. 

"Asta e treaba Opoziţiei să depună moţiuni de cenzură. Când PNL depunea moţiuni de cenzură, noi veneam să spunem 'Domnule nu aveţi voie să depuneţi moţiuni de cenzură'? (...) Nu mai sunt credibili. Aici este marea problemă a acestui Guvern. Acest Guvern trebuie să plece şi să fie înlocuiţi de nişte specialişti care să gestioneze această pandemie şi criza economică. Nu mai au credibilitate. Noi suntem pregătiţi să venim cu o propunere de premier. O să discutăm şi cu celelalte forţe aflate în Opoziţie, ca şi PSD, din Parlament să venim cu o singură propunere, un specialist recunoscut de către toată lumea. Avem această propunere. E şi normal dacă dărâmăm un Guvern să venim cu o propunere. O să mergem şi cu o propunere de proiect economic pe termen scurt până la alegeri", a declarat Ciolacu, la România TV.

Liderul PSD a amintit că atributul de desemnare a premierului este al preşedintelui, conform Constituţiei. "Eu respect Constituţia. Preşedintele numeşte, de la cine doreşte", a adăugat Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel